Sportfogadás

35 ezer indokunk van arra, hogy most próbáld ki ezt az irodát!

Legújabb partnerirodánk bónuszát játszi könnyedséggel megszerezheted, főleg, ha még követsz is minket!

Még csak három nap telt el a 2022-es labdarúgó-világbajnokságból, avagy még temérdek mérkőzés van hátra a sorozatból. Aki tehát szeretne egy kis ingyen pénzre, vagyis bónuszra szert tenni, annak a mostani időszak lehet a tökéletes választás!

Ez jól hangzik, azonban a feltételekkel némileg szigorúak voltak, hiszen ahhoz, hogy ki tudd kérni az összeget, hét nap leforgása alatt a bónusz összegének ötszörösét kell megforgatni, minimum kettes kötéssel, melynek az eredő szorzója legalább 2.00.

Ám a világbajnokságon beindult a nagy üzem, naponta négy csoportmérkőzést rendeznek még jó ideig, vagyis bőven van mire fogadni mostanság! 

Avagy minden új játékos nagyon könnyen kipörgetheti a bónuszt, amiben oldalunk is próbál segíteni, hiszen valamennyi mérkőzésre több tippet is ajánlunk!

A 20bet irodából is rendszeresen kínálunk tippeket a világbajnokságra, főként a gólszerzős piacokon ajánl remek szorzókat partnerünk. Kedden például már a 10. percben zöldült az egyik 1.74-szeres tippünk a bukinál, Messi ekkora váltotta gólra az Argentína számára jogosan megítélt büntetőt.

Gamblereknek kötelező regisztrálniuk és pörgetniük a bónuszt, de úgy véljük, hogy most tényleg mindenkinek nagyon nagy esélye van arra, hogy pozitívan szálljon ki ebből a történetből!


     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT

20bet