Sportfogadás

Így verheted át a fogadóirodát a saját ajánlatával!

A Bet365 speciális vb-ajánlata önmagában is király, de ügyesen át is lehet verni a bukit.

Új, remek kis ajánlatot eszelt ki a Bet365 fogadóinak, ezúttal a Bet Builder-tippekkel nyerhetsz még több pénzt. De most nem a buki által előre összeállított szelvényekre kapsz emelt oddsot, ahogyan azt megszokhattad a Bet Boost esetében, hanem te döntheted el, milyen kombi szorzóját emelnéd meg.

A csoportmérkőzésen minden napján egy meccs esetében ugyanis 25%-kal megemelheted egy Bet Builder-kombid szorzóját.

Ez már az első, Katar-Ecuador meccsen is volt, hétfőn pedig az USA-Wales mérkőzés esetében lesz használható.

Az első napok mérkőzései, ahol kihasználhatod a promóciót
Nap Mérkőzés
Hétfő USA-Wales
Kedd Franciaország-Ausztrália
Szerda Belgium-Kanada
Csütörtök Brazília-Szerbia
Péntek Anglia-USA
Szombat Argentína-Mexikó
Vasárnap Spanyolország-Németország
Hétfő Portugália-Uruguay

 

Hogyan lehet kihasználni az ajánlatot?

A fenti mérkőzéseken 24 órával a kezdés előtt jelenik meg ez a lehetőség, onnantól játszhatod meg a 25% bónusznyeremény reményével a legalább két elemből álló Bet Builder-szelvényedet.

 

 

Ehhez nincs más dolgod, mint a már megszokott módon összeállítani a kombit, majd meg is jelenik a lehetőség a szelvénynél, amellyel hozzáadhatod a plusz 25%-os nyereménynövelést. Ez természetesen csak egy kombinál kijátszható minden nap, így jól gondold meg, melyik szelvénynél akarsz többet nyerni.

 

 

Hogyan lehet a legjobban kihasználni?

Nos, igazság szerint ha alapból is bet builderezel, akkor rajtad áll, hogy mondjuk egy biztonsági vagy bátor kombinál lövöd-e el ezt. Mindenesetre van egy módszer, ami biztosan nagyon megéri, ez pedig az 1x2-es fogadás.

 

 

Ha ugyanis egy mérkőzés győztesére fogadnál, akkor ezzel nagyon könnyen megnövelheted a szorzódat, hiszen ha kombinálod adott csapat győzelmét, plusz azt, hogy 0.5 gól felett lesz a mérkőzésen, akkor máris ráteheted a 25%-ot, jelentősen megnövelve ezzel a szorzót. Arról nem is beszélve, hogy a Bet Builderben is él a Bet365 speciális korai kifizetéses szorzója, szóval nem csak nagyon magas oddson, de biztosítással is fogadhatsz ennek az ajánlatnak köszönhetően.


Nincs még bet365-számlád?

A nemzetközi sportfogadási piac egyik legjobb bónuszát a bet365 kínálja. A bónuszra minden újonnan regisztráló játékos jogosult, az üdvözlő bónusz kiváltásához viszont mindenképpen be kell fizetned. A bet365 akár 15.000 HUF értékű bónuszt is jóvá írhat a számládon, úgynevezett fogadási kreditek formájában.

A fogadási kreditek kiváltásához fogadnod kell, az első befizetésed értékével megegyező vagy annál nagyobb összértékben. A fogadásaid minimum szorzója 1.20, ennél kisebb szorzóval megtett fogadások nem számítanak bele a forgatásba. Vagyis elég akkora összeget megforgatnod a kreditekből, amekkora összeget először befizettél, ráadásul nagyon alacsony szorzón is megteheted mindezt.

Ez azt is jelenti, hogy a bet365 üdvözlő bónuszát nagyon egyszerűen valódi pénzzé válthatod, amivel aztán vagy folytatod a tippelés és növeled a számlaegyenleged vagy kérsz egy kifizetést. A regisztrációkor használd a H3WIN bónuszkódot! 

      ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15.000 HUF fogadási kredit

KÉREM A BÓNUSZT