Tenisz

Ideje Fucsovics ellen fogadni Pozsonyban? - négyszerezhetünk ezzel a tippel

  • Cesc18

Pénteken két magyarnak is szurkolhatunk a szlovákiai Challenger-verseny negyeddöntőiben.

Jó hetet futnak a férfi játékosaink Pozsonyban, hiszen 2. kiemeltként Fucsovics Márton és Marozsán Fábián is bejutott a legjobb nyolc közé, így egyedül Piros Zsombornak nem jött ki a lépés a napokban, aki az első kör után csomagolni kényszerült.

Papíron Fucsovicsnak a tornagyőzelemre is nagyon jó esélye lehet, ugyanis korábbi top 35-ös játékosként bizonyította, hogy ennél magasabb szintre predesztinált, azonban az idei formájában ne adjuk oda előre neki a pozsonyi trófeát...

Már pénteken komoly bajba kerülhet Maximilian Marterer ellen, akitől korábban háromból kétszer vereséget szenvedett. 

A német játékos szintén megjárta a top 50-et a világranglistán és még 2018-ban Münchenben és Miamiban egyaránt szettveszteség nélkül győzte le Fucsovicsot. A magyarnak még egy lengyel Challenger-versenyről van győzelme a német ellen, ám annak már hét éve, ráadásul akkor is vért kellett izzadnia, pedig Marterer a 300-ban sem volt a világranglistán. 

A múltjuk alapján tehát Fucsovicsnak rendre meggyűlik a baja a némettel és ez még úgyis lehet faktor a mostani összecsapásukra nézve, hogy négy éve nem találkoztak. 

A magyarnak elég nehezen indult a hét, hiszen az első szettben szenvedett a 600-on kívüli Lukas Pokorny ellen. Majd miután kiizzadta a tie-breaket, a másodikban már átgázolt a fiatal szlovák srácon. Ezt követően Yannick Hanfmann ellen nyert két szettben, ami már egy sokkal értékesebb győzelem volt, főleg úgy, hogy egy-egy labdamenetben kifejezetten jól játszott. A mérkőzés egészét nézve azonban van még hova javulnia Fucsovicsnak. 


Mire fogadjunk?


Minket nem győzött meg annyira Fucsovics, hogy ebben a párharcban favorizálni kellene. Hanfmann ellen több borzasztóan nyögvenyelős szervajátéka is volt és amíg szenved adogatóként, addig nem várnak rá egyszerű meccsek. Marterer van annyira ügyes, hogy megnehezítse a nyíregyházi dolgát és mivel korábban kétszer le is győzte, így szerintünk a német oldalán találjuk az értéket. Ha már csak azt vesszük, hogy ez egy 50-50-es csata, akkor a 2.34 elég csábító.

De talán még jobb befektetés, ha Marterer továbbjutását összekombináljuk azzal, hogy 22.5-nél több játék dönt majd. Így ugyanis rögtön egy 4.15-ös szorzót kapunk a 20bet-től. 

{"headTitle":"Maximilian Marterer - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-11-11 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Marterer nyer","odds":"2.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"20bet"},{"eventTitle":"Marterer nyer & 22.5 játék felett","odds":"4.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"20bet"}]}
     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT