Egyéb

Millió Dolláros Verseny: $1.000.000 gazdára vár

Címkék:

Vedd ki a részed a Fairspin fantasztikus nyereményesőjéből!

Örömmel jelentjük be a Millió Dolláros Verseny elindulását! Ez a nagyszabású verseny lehetőséget ad a versenyzőknek többféle pénznyeremény elnyerésére a játékokkal és különböző tevékenységekkel.

A verseny 2022. november 1. és 2023. január 31. között kerül megrendezésre.

Tedd meg a tétjeidet, szerezz rakeback-et a TFS tokeneken és haladj a ranglistán. A verseny során az 500 legtöbb TFS-t szerző versenyző között $800.000 kerül kiosztásra:

 

1. hely: $500.000

2. hely: $100.000

3. hely: $50.000

4. hely: $10.000

5. hely:  $5.000

Hogyan nyerhetsz?

1. Szerezz TFS-t minden egyes megtett téttel.

2. Növeld a fogadásaid, hogy még több token szerezz.

3. A fenti helyezések azok között kerülnek kiosztásra, akik a legtöbb TFS-t gyűjtötték össze a P2E programmal a verseny ideje alatt.

4. Csak a regisztrált Fairspin felhasználók tudnak csatlakozni a versenyhez.

Az eredmény hitelessége a blockchain technológián keresztül biztosított. Valamennyi játékos fogadása rögzítésre kerül a blockchain által, így mindig megnézhetőek a fogadások a a Truplay Explorer-en keresztül – csak annyit kell tenni, hogy bemásolod a személyidet az Explorer keresősávjába.

Ezen kívül $185.000 érétkű nyeremény és bónusz áll rendelkezésre azok között a játékosok között, akik részt vesznek a verseny keretében szervezett eseményeken:

hetente 50 db – egyenként $50 értékű - nyeremény talál gazdát azok között, a felhasználók között, akik legalább $100-t töltenek fel.
A játék alatt a socail media felületeken való aktivitásért cserében lehetőséged van bónusz megszerzésére.

És ez még nem minden! $15.000-t sorsolunk ki azok között, akik a verseny ideje alatt bekövetik valamely social media felületen a Fairspin-t és a TFS-t. Három szerencsés egyenként $5.000-t nyereményt kap.

 

Csatlakozz és nyerj te is!

A Fairspin-ről

Fairspin online kaszinót 2018-ban hozták létre, amely a Curaçao eGaming engedélyével működik. Teljesen transzparens oldal, ahol a felhasználók blockchainen keresztül ellenőrizni tudják fogadásaikat és egyéb játéktevékenységüket. Ez a Trueplay Explorer rendszernek köszönhető, amely rendszer rögzíti a Fairspin-en történt eseményeket és láthatóvá teszi azokat.

 

Fairspin-en 70-nél is több fejlesztő, több mint 5000 játéka megtalálható, amelyek 20-nál is több nyelven érhetőek el.

 

A kaszinónak saját digitális eszköze van - TFS Тoken. Megvehető vagy eladható a devizapiacon, valamint elérhető a különleges hűségprogramunk által.  Limitált darabszámú TFS Token került kibocsátásra, és a stabil árfolyam-kurzus megtartására törekszünk a TFS USD tekintetében.

 

Két TFS Тoken-alapú program érhető el: 

Play To Earn – a felhasználók rakeback-t kapnak (visszatérítés a megtett tétből) minden játékban TFS formájában. A kapott tokeneket a játékosok megtarthatják, eladhatják azokat vagy játszhatnak tovább.

Hold To Earn – ez egy lehetőség a TFS megtartására és a kaszinó bevételéből meghatározott százalék megszerzésére tokenként. Három fajta tartási opció van: 8 órás, 1 napos és 3 napos. A Hold To Earn program átlagos APR-szintje elérheti az 535%-ot. Ezenkívül teljesen biztonságos; mert még, ha a kaszinónak nincs bevétele, a felhasználó akkor is minden esetben visszakapja ezeket tokenjeit.