Sportfogadás Suli

Hogyan nyerjünk a világbajnokság alatt? - kisokos kezdőknek, profiknak

Akár kezdő, akár haladó fogadó vagy, ebben a cikkben segítünk eligazodni, hogy te is nyerhess a foci-vb alatt!

Hamarosan kezdődik a 2022-es labdarúgó-világbajnokság, az év talán legfontosabb sporteseménye. Az egyhónapos viadal, amely még azokat is leülteti a fotelbe, akik alapesetben kevésbé fogékonyak a labdarúgásra, hiszen mégis csak ez a vb! Ilyenkor az izgalmakat szeretjük még tovább növelni egy-egy bátor mix összeállításával, amin majd megkereshetjük a karácsonyi ajándékok árát vagy csak néhány ezrest, de az is igazi diadalként ér fel. Ebben a cikkben szeretnénk segíteni a kezdő és haladó sportfogadóknak is abban, hogyan és miként érdemes fogadni a labdarúgó-vb alatt és milyen szempontokra érdemes figyelni a leginkább.

Az egyik legfontosabb dolog, amit leszögezhetünk, hogy az internetes sportfogadás biztonságos és kifizetődő, amennyiben valaki tényleg megbízható fogadóirodáknál játszik. Ráadásul sosem késő elkezdeni!

 

Ha még csak most ismerkedsz az internetes sportfogadással

Minden nap újabb és újabb fogadók eszmélnek rá, hogy a sportfogadás egy király dolog, különösen akkor, ha az ember tudja élvezni azt, nem esik túlzásba és határozott, lefektetett céljai vannak - legyen akár csak annyi, hogy "szórakozom egy jót a vb alatt néhány ezresből". Kezdő, még rutintalan, de tanulni vágyó fogadóknak jó szívvel ajánljuk ingyenes kiadványunkat, a Nyerő sportfogadók 17 titkát.


A Hathárom által a világbajnokságra ajánlott fogadóiroda:    

 

  • Akár 35 ezer forint értékű üdvözlő bónusz
  • Magyar nyelven is elérhető felület
  • A piac legnagyobb fogadási választéka
  • Rengeteg speciális, máshol nem látható fogadási lehetőség
  • Folyamatos reaktiváló ajánlatok és számtalan be- és kifizetési lehetőség

 

Regisztrálok a 22betre


Ha sportfogadásról beszélünk, szinte magától értetődő, de azért fontos leszögezni, itt bizony valós pénzt kockáztatsz, hogy még több legyen belőle. Alapvető és kötelezően betartandó tény: mindig csak annyi pénzt kockáztass, amennyit megengedhetsz magadnak.

A világbajnokság időszaka ugyanakkor a legjobb periódus arra, hogy kipróbálj egy-egy új bukmékert, hiszen ilyenkor még a szokásosnál is jobb és színesebb bónuszokkal és ajánlatokkal, illetve ingyenes játékokkal várnak a fogadóirodák.

 

Sokkal többet ér a pénzed!

A fogadóirodák rendszeres kezdő befizetési bónuszokkal várják a játékosokat, amelyek segítségével még több pénzzel kezdheted el a játékot. Ezek a bónuszpénzek általában feltételhez kötöttek, például fel kell tenned valamennyi pénzt, hogy megkapd vagy teljesítened kell bizonyos követelményt, hogy kiutalhasd a bónuszpénzből nyert nyereményt.

A Hathárom partnerirodái a világ legmegbízhatóbb bukmékerei, ezáltal garantáltan jó döntést hozol, ha az alábbi termek egyikébe regisztrálsz. A világbajnokságra mi régi partnerünket, a 22betet ajánljuk különösen, de bővebb leírást az egyes bukikról a fogadóirodák aloldalon is találhatsz. Itt megismerheted a bukik erősségeit, gyengeségeit, a befizetési valamint kifizetési lehetőségeket, ügyfélszolgálatról, oddsokról, bónuszokról találsz információkat.

 

Ajánlott fogadóiroda a világbajnokságra
Fogadóiroda Kezdő bónusz ajánlat Regisztráció
    100% max. 35.000 HUF Regisztrálok a 22betre

 

Nagyon fontos tudni, hogy a legtöbb fogadóiroda széles befizetési kínálattal vár téged, így akár a hagyományos, bankkártyás befizetést részesíted előnyben, akár mondjuk Bitcoint használnál fogadásra, megvan a lehetőséged. Sőt, még bankkártya nélkül is befizethetsz egyes bukikhoz - erről ebben a cikkben olvashatsz a legtöbbet.

Az általunk preferált iroda tehát, amelyet minden kezdőnek vagy haladónak érdemes kipróbálnia, az egyértelműen a 22bet. Hatalmas kínálat, alacsony minimum tét, magyar nyelv, széles választék minden sportágban.

A papíros fogadáshoz képest a 22beten játszani kb. úgy néz ki, mintha egy hónapig vajaskenyéren élnél, majd hirtelen egy Michelin-csillagos étterem À la carte választékából szemezgethetnél.

A legjobb, amit tehetsz, hogy rendesen kiismered magadat a fogadóirodák világában és a lehető legtöbb bukinál nyitsz számlát, viszont ha nem akarsz azzal vesződni, hogy éppen hol a legjobb az odds egy meccsre, csak a legbőségesebb választékból szeretnél mazsolázni, a 22bet remek választás, hiszen a legnagyobb problémád hirtelen a bőség zavara és a lehetőségek széles tárháza lesz.

Mire fogadhatsz a vb alatt?

Ennél a fogadóirodánál szinte tényleg csak a képzeleted szab határt a lehetőségeket illetően. A hagyományosnak számító piacok, mint az 1x2, ázsiai hendikep, alatt/felett, a legkülönlegesebb speciális piacok is vannak. Tehetsz pénzt például a kirúgások számára, a gólok idejére, típusára, lapokra, gólszerzőkre, de még arra is, hogy egy meccsen használatban lesz-e a VAR.

Abban pedig biztos lehetsz, hogy egy vb alatt minden buki még tovább turbózza majd a kínálatát és a különleges ajánlatait, amit mi is igyekszünk majd a lehetőségeink szerint a legjobban bemutatni Neked.

A legnehezebb tippekkel a legkönnyebb nyerni!

Ha még most ismerkedsz a sportfogadással, valószínűleg meglephetünk téged azzal a ténnyel, hogy a fogadóirodákat legyőzni sokkal könnyebb olyan fogadásokkal, amelyek különlegesek, nem hagyományosak, mint mondjuk egy 1x2-es piaccal. A bukik egy mérkőzés esélyeit tudják a legjobban belőni, arra van a legtöbb információjuk, így erre képesek a legjobb becslést is adni, vagyis az oddsok (főleg egy világbajnokságon) szinte hibátlanok.

Viszont ha már arról beszélünk, hogy hány szögletet lő majd mondjuk Ecuador Katar ellen vagy az USA-Irán rangadón ki szerez több sárga lapot, sokkal nehezebb dolguk van az irodáknak. A fent említett iroda ezért is nagyon jó, hiszen a hatalmas kínálatban szinte mindig találhatsz 1-1 nagyon elszúrt oddsot, amelyekkel könnyebben szert tehetsz némi profitra, mint azzal, ha megpróbálod megtippelni, megveri-e Kanada Marokkót.


Érdemes tehát a foci-világbajnokság alatt is minket választani, hiszen a Hathármon szeretnénk minden meccsről bemutatni a legértékesebb tippeket, legfontosabb információkat. Az általunk ajánlott legjobb bukméker a 22bet, így javasoljuk, nyiss számlát ennél a fogadóirodánál, hogy minden ötletünket lekövethesd a világbajnokság alatt!

 

Regisztrálok a 22betre

 

Nyerjünk együtt a világbajnokság alatt is!

 

22bet