Bundesliga

Nagyon ígéretes fogadást találtunk Szoboszlaiék meccsére

BL-továbbjutással a zsebben folytatná kapaszkodását a tabellán a Lipcse, amelyre rangadó vár szombaton.

Nagyszerű győzelmet aratott a szerdai ki-ki meccsen az RB Leipzig együttese, a Sahtar Donyeck elleni 4-0-s sikerrel pedig a továbbjutás is összejött a BL csoportköréből. Nekünk magyaroknak külön öröm, hogy ezen a meccsen Szoboszlai Dominik is megszerezte végre idei első BL-gólját, így a magyar támadónak immáron minden sorozatban van már találata. 

Szoboszlaiék ezen a hétvégén a Hoffenheim otthonába látogatnak, ami a tabellán elfoglalt helyezések alapján izgalmas kis rangadónak ígérkezik. A fogadóirodák szorzói is ezt súgják, hiszen eléggé háromesélyesnek ítélik a meccset, bár a Lipcse azért valamivel esélyesebbnek számít. 

Csapathírek 

Mióta Marco Rosét kinevezték a Lipcse élére, teljesen más arcát mutatja a csapat. A Lipcse 10 mérkőzés óta veretlen, folyamatosan javul a csapat teljesítménye, ennek köszönhetően pedig a bajnokságban is már csak 3 pont távolságra vannak a BL-indulást érő helyektől. 

Ami viszont aggasztó lehet, hogy a keret folyamatosan hiányzókkal küszködik, márpedig egy többfrontos harcban az semmiképpen nem ajánlatos. Gulácsi, Laimer és Klostermann mellé feliratkozott a maródiak listájára Timo Werner is, akinek a vb-je is ugrott, Benjamin Henrichs pedig eltiltott lesz. 

Werner kiválását némileg tompíthatja, hogy időközben felépült Dani Olmo, a spanyol válogatott pedig a Sahtar ellen rögtön góllal tudott visszatérni. 

Megjegyezendő, hogy a Lipcse kapuját csak a 3. számú opció őrzi majd, miután Gulácsi helyettese is megsérült. 

A Hoffenheim idén is a középmezőny tagjaként végezhet, de azért jegyezzük meg, hogy az elmúlt 5 fordulóban csak egyetlen győzelmet aratott. Hiányzók terén a hazaiak sem állnak jól,  Luca Philipp, Benjamin Hübner maródi, Ozan Kabak eltiltott, Dabbour, Kramaric, Vogt, Bebou pedig kérdőjeles, bár azért a kényszer miatt vállalhatják is a játékot. 

[3903656] 2022-11-05 15:30:00 Hoffenheim - RB Leipzigx

 

Mire érdemes fogadni? 

Első gondolatunk az volt, hogy lendületből tovább nyeretjük a Lipcsét, de azért ez a veretlenségi széria már kezd nagyon hosszúra nyúlni, a hétközi idegenbeli mérkőzés és a sok hiányzó pedig jobb, ha óvatosságra int minket. Hazai pályán a Hoffenheim nagyon kiszámíthatatlan együttes, így inkább nem erőltetjük a végeredményre történő fogadásokat. 

Elég sok iroda piacait kellett átnézni, hogy megtaláljuk a szimpatikus választást, de végül sikerült találni egy nagyon kecsegtetőnek tűnő választást. 

Bár idegenben lép pályára a Lipcse, abból a feltevésből indulunk ki, hogy szerez majd azért gólt vagy gólokat. A bukik nagyjából 1.20-as szorzón kínálják, hogy nem nullázzák le a Lipcsét,de a két vendég találatra is kettes szorzó alatt fogadhatunk. 

Viszont nincs már ugye egy fix kezdő támadó, Timo Werner, így pedig picit tudjuk szűkíteni a lehetséges gólszerzők listáját, hiszen a lipcsei házi góllövőlista második helyezettjéről beszélünk.

Nyilván Nkunku, mint házi gólkirály kihagyhatatlan egy ilyen opciós listából, mi pedig a Betclic egyedi piacainak köszönhetően Szoboszlai Dominiket és Emil Forsberget is mellécsaphatjuk. Ha ebből a 3 lipcsei játékosból valaki gólt tudna szerezni szombaton, azzal egy 1.66-os szorzót zöldíthetne a számunkra, és mivel mind a hárman a kezdőbe vannak jelölve, nálunk egy egy nagyon ígéretes tipp erre a találkozóra. 

Természetesen további opciók is rendelkezésre állnak, Szoboszlai Nkunkuval párban egy duplázóst fizet, a portugál André Silva és a francia pedig 1.76-os oddsot adna ki. 

A Betclicet a héten többször is dicsértük egyedi piacai és fogadási lehetőségei miatt, de ne feledjük az iroda legnagyobb fegyverét sem, ami a piac legegyszerűbb ingyenes fogadását jelenti. 

{"headTitle":"Hoffenheim - Lipcse ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-11-05 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bármelyik játékos gólt szerez - Nkunku/Szoboszlai/Forsberg ","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Bármelyik játékos gólt szerez - Nkunku/Szoboszlai ","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Bármelyik játékos gólt szerez - Nkunku/André Silva ","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
          ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20. 000 HUF ingyenes fogadás (freebet)

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak. Az ingyenes fogadásod értéke akkora lesz, amekkora az első befizetésed összege. 
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

 

[3903656] 2022-11-05 15:30:00 Hoffenheim - RB Leipzigx;