Exkluzív

Itt vannak a foci-vb legjobb sportfogadó bónuszai!

Hamarosan kezdődik a foci-vb, ha pedig a szórakozás mellé egy kis pénzt is szeretnél nyerni, nem árt ha képbe kerülsz!

Hamarosan útjára indul a labda a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon, ahol egy hónapon keresztül élvezhetjük a világ legnépszerűbb sporteseményének izgalmait. Legyen az ember hobbi vagy akár haladó fogadó, ez a cirka pedig egy hónap rendkívül eseménydús lesz, de ahhoz, hogy a fogadásaink ne mínuszt, hanem pluszt termeljenek, nem árt, ha megfelelően felkészülünk a vb-re.

Ebben a cikkünkben összeszedtük a Magyarországon elérhető legjobb sportfogadás bónuszokat, így a kezdő és haladó játékosok egyaránt megtalálhatják a számukra legkedvezőbb ajánlatot, amelyet aztán a foci-vb ideje alatt ki is használhatnak!


      ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15.000 HUF fogadási kredit

KÉREM A BÓNUSZT

A nemzetközi sportfogadási piac egyik legjobb bónuszát a bet365 kínálja. A bónuszra minden újonnan regisztráló játékos jogosult, az üdvözlő bónusz kiváltásához viszont mindenképpen be kell fizetned. A bet365 akár 15.000 HUF értékű bónuszt is jóvá írhat a számládon, úgynevezett fogadási kreditek formájában.

A fogadási kreditek kiváltásához fogadnod kell, az első befizetésed értékével megegyező vagy annál nagyobb összértékben, és ezen fogadások kiértékelésének ideje 30 napon belül kell megtörténjen. A fogadásaid minimum szorzója 1.20, ennél kisebb szorzóval megtett fogadások nem számítanak bele a forgatásba.

Vagyis elég akkora összeget megforgatnod a kreditekből, amekkora összeget először befizettél, ráadásul nagyon alacsony szorzón is megteheted mindezt.

Ez azt is jelenti, hogy a bet365 üdvözlő bónuszát nagyon egyszerűen valódi pénzzé válthatod, amivel aztán vagy folytatod a tippelés és növeled a számlaegyenleged vagy kérsz egy kifizetést. A regisztrációkor használd a H3WIN bónuszkódot!

Kinek ajánljuk? Hobbi fogadóknak és haladóknak egyaránt.

 

    ⭐️⭐️⭐️⭐️

20. 000 HUF első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT

Bár a Bwin egy időben eltűnt a magyar piacról, szerencsére újra aktivizálta magát, így ismét elérhető a világ egyik leghíresebb terme a magyar játékosoknak is. A Bwin ráadásul egy max. 20. 000 HUF értékű üdvözlő bónuszt is kínál a magyar fogadóknak, ha oldalunkon keresztül regisztrálsz!

A bónusz automatikusan jóváíródik a számládon, külön nem kell kérvényezni, de fontos feltétel, hogy a regisztrációt követően 7 napon belül be kell fizetned.

Ahhoz, hogy a bónuszösszeg és a nyeremények kifizethetővé váljanak, a bónuszösszeg és a befizetett összeg együttesét legalább 5-ször meg kell forgatod minimum 1,75-ös szorzón.

A bónusz megforgatására a játékosoknak 30 nap áll a rendelkezésre, ha ezen időszak alatt nem sikerül teljesíteni a feltételeket, akkor a bónuszösszegből származó nyeremények elvesznek. 

Összességében a bwin bónusza rendben van, ha rendszeresen fogadóként vág bele az ember, akkor a teljesítési feltételek nagysága könnyen teljesíthetőek - főleg egy világbajnokság alatt.

Kinek ajánljuk? Hobbi fogadóknak és haladóknak egyaránt.

 

     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT

A magyar nyelvű felülettel és remek kínálattal rendelkező 20bet-nél akár maximum 35.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt is lehet szerezni. A bónuszt a regisztrációkor kell bepipálni, majd ezt követően az első befizetéseddel megegyező összeget automatikus hozzáadják a bónuszszámládhoz.

Ahhoz, hogy készpénzben kikérhető legyen az összeg, ahhoz hét nap leforgása alatt a bónusz összegének 5-szörösét kell megforgatni minimum kettes kötéssekkel, melyeknek az eredő szorzója legalább 2.00.

Ezt a bónuszt elsősorban olyan játékosoknak ajánljuk, akik szeretnek kombiban játszani és napi szinten szoktak fogadni. Az ötszörös megforgatás nem egy nagy történet, de a kettes minimum odds már megköveteli, hogy alaposan válogassuk ki a tippeket.

Kinek ajánljuk? Akik rendszeresen és sokat játszanak.

 

   ⭐️⭐️⭐️

8000 HUF befizetésre 8000 HUF bónusz

KÉREM A BÓNUSZT

A világ egyik legnagyobb játékosszámmal rendelkező Betfair-nél egy 8000 forint értékű bónuszt szerezhetsz meg számlanyitáskor. Az első befizetésed után az iroda hozzáadja a számlaegyenlegedhez a bónusz összegét, de ahhoz, hogy készpénzben ki is vehesd, ahhoz teljesítened kell a forgatási követelményeket.

A bónusz kipörgetésére 90 nap áll a rendelkezésedre és a befizetett összeg valamint a hozzáadott bónuszösszeg 10-szeresét kell megforgatnod legalább fogadásonként 1.60-as szorzón.

Fontos, hogy ebbe a bónuszba csak akkor vágj bele, ha rendszeresen fogadsz, hiszen amennyiben a 90 nap alatt nem teljesíted a megforgatási követelményeket, akkor a bónuszegyenlegeden lévő teljes összeg elveszik.

Persze egy foci-vb ideális időszak, hiszen gyakorlatilag egy hónapon keresztül meccsdömping vár a fogadókra, a Betfair kínálata pedig elég széles ahhoz, hogy mindenki megtalálja a maga számításait. A 10-szeres megforgatási követelmény miatt viszont inkább haladó fogadóknak ajánljuk ezt a lehetőséget.

Kinek ajánljuk? Akik rendszeresen és sokat játszanak.

 


       ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20.000 HUF üdvözlő bónusz

KÉREM A BÓNUSZT

Az Unibet oldalát sem igazán kell bemutatni, hiszen amellett, hogy a világ egyik legismertebb és legnagyobb játékosszámmal rendelkező termével van szó, idehaza Magyarországon is rendkívül népszerű. Könnyen kezelhető, magyar nyelvű felülettel, számos bónuszlehetőséggel és élő live streamekkel várja az Unibet a fogadni vágyókat. 

Az Unibet maximum 20. 000 HUF értékű üdvözlő bónusza minden újonnan regisztrált játékosnak jár, a bónusz igénylését a regisztrációkor kell igényelni. Az ajánlat 100%-os befizetési bónusz, vagyis az első befizetésed összegével megegyező értékű bónuszpénzt adnak jóvá az egyenlegedhez. 

A bónusz kipörgetésére 30 nap áll a rendelkezésedre, ez idő alatt a befizetett összeg 6-szorosát kell meg megforgatni legalább fogadásonként 1.40-es szorzón. 

Kinek ajánljuk?  Hobbi fogadóknak és haladóknak egyaránt.


>>>Minden, amit a 2022-es foci-vb-ről tudni kell<<<