Premier League

Már leírták a bukik Kloppékat, kiszállt a PL-címért folyó harcból a Liverpool!

  • Cipolla

Az Arsenal elleni vereség után 14 pont a hátránya a Liverpoolnak a bajnokságban. Egy kihívója maradt a Citynek?

Vasárnap újabb rangadót bukott el a Liverpool, ezzel pedig már 14 pontra vannak az éllovas Arsenal mögött, ami még egy elmaradt meccsel együtt is tetemes hátránynak tűnik. Ráadásul a City mindössze egy ponttal lemaradva üldözi az Ágyúsokat, jól kezdett a Tottenham, valamint a Chelsea is kezd éledezni az edzőváltás óta, szóval a Liverpool helyzete messze nehéznek ígérkezik.

A 3-2-es vereség után Jürgen Klopp le is nyilatkozta, hogy felesleges bajnoki címről beszélni. „Nem vagyunk versenyben a bajnoki címért. Képzeljék, ha azt mondanám, hogy szinte ott vagyunk… Akadnak problémáink, de még ebben az állapotunkban is képesek voltunk igencsak megnehezíteni az élen álló, jó formában lévő ellenfél dolgát."

391020

Megnehezíteni ugyan sikerült, de nem volt kérdés, hogy ki a jobb csapat vasárnap délután. Az Arsenal dominált, és a 11-esen ugyan lehet vitatkozni, hogy tényleg jogos volt-e, a játék képe alapján megérdemelt a hazaiak három pontja.

Mindezzel a vereséggel pedig gyakorlatilag kiszállt a bajnoki címért folyó harcból a Liverpool. A fogadóirodák már a 34-szeres pénzt sem sajnálnának a tavalyi ezüstérmesre, ahol egyszámjegyű szorzót a favorit Manchester Cityn (1.20) kívül az Arsenal (7.00) kap jelenleg.

A 34-szeres pénzzel a Liverpool már csak az ötödik számú esélyes a bajnoki címért, pedig a szezont megelőzően mindössze 3-as szorzón lehetett fogni a bajnoki címüket. Ellentétes utat jár be az Arsenal, amely top négyes helyezése mindössze 1.20-ért fogadható, pedig 2.60-ról indult a szezont megelőzően.

A listavezető Arsenal ugyanis remekel továbbra is, a 9 meccsen begyűjtött 24 pont jóval több, mint amennyit alighanem bárki remélt volna az Arsenal oldalán. A Manchester City 1.20-as győzelmi szorzója mindenesetre megmutatja, hogy a bukik még nem tudják komolyan venni az Ágyúsokat, a Liverpool nélkül pedig egyértelmű címvédéssel számolnak.



🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon!Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


A top négyért folyó harc érdekesebben alakulhat, de a Liverpoolnak az sem ígérkezik egyszerű küldetésnek. A bukmékerek már a Tottenhamet is esélyesebbnek vélik, valamint a Chelsea is ott van szorosan a Vörösök mögött. A tabellára pillantva a Manchester Unitedet is hiba lenne leírni, tehát a nagy hatosból egyelőre nehéz megmondani ki lesz az a két csapat, akit le tudna nyomni a tavalyi ezüstérmes.

Ami mellett azonban nem szabad elmenni, hogy még mindig 30 forduló hátravan a bajnokságból és hamarosan jön a katari vb, ami lehetőséget adhat Kloppéknak, hogy rendezzék a sorokat. Az egy hónapos pauza után pedig akár merőben felborulhatnak az erőviszonyok.

A hétvégén azonban még újabb rangadó vár a Poolra, a Manchester City pedig mindössze 1.86-on fogadható jelenleg, de ne feledjük, a Szuperkupán már sikerült Nunezéknek legyőzni a Cityt.

{"headTitle":"Premier League - Ki végez az első négyben?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arsenal","odds":"1.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"Tottenham","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"Liverpool","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"Chelsea","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"Manchester United","odds":"2.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
bankonbet