Női kézi BL

Ezt várjuk a győriek kötelezőjétől

Ambros Martínék a horvát bajnok együttesét fogadják az Audi Arénában vasárnap délután.

A Ferencvárost követően a Győr is pályára lép vasárnap a női kézilabda Bajnokok Ligájában, a kisalföldiek a Lokomotiva Zagreb együttesét fogadják. A meccsnek óriási favoritjai a hazaiak, legalább is a bukmékerek szerint, akik háromesélyben szorzót sem kínálnak rájuk, az egál hendikephatárt pedig 16,5-nél (!) húzták meg.

A bukik szerint tükörsima meccs vár a győriekre. - Fotó: facebook.com/gyoriaudietoofficial

Csapathírek

Pedig abszolút nincs formában az ETO. A győriek ugyanis a válogatott mérkőzések miatti szünet előtt óriási meglepetésre 28-24-re (!!!) kaptak ki hazai pályán a Metz együttesétől. Hogy mekkora meglepetésről is van szó? Arra itt egy adat:

Győr házigazdaként legutóbb szinte napra pontosan hét éve (!!!) veszített hazai pályán BL-találkozót!

Ambros Martínék rengeteg hibával játszottak, amit a franciák ragyogóan kihasználták, de a vereség egyik oka az is, hogy Oftedal sérülés miatt nem tudott pályára lépni.

A közel kéthetes pauza után a győriek hétközben már egy bajnokit is játszottak, a Debrecen együttesét fogadták szerdán. A Loki hatalmas ellenállásra kényszerítette a zöld-fehéreket, akik mindössze három találattal, 25-22-re tudtak nyerni, úgy, hogy végig kiélezett volt a találkozó. Azon az ütközeten egyébként Haugsted mellett Oftedal és Gros sem lépett pályára, viszont Ogonovszky visszatérhetett a keretbe sérülését követően.

A horvátok nyolc év után nyertek bajnokságot hazájukban, így indulhattak idén a legrangosabb sorozatban. Igen fiatal gárdával rendelkeznek, amely a szezon előtt egyébiránt gyengült. Ez pedig meg is mutatkozott eddig, ugyan a HRL-ben négy kört követően százszázalékosak (a leállást követően szerdán négy góllal nyertek Eszéken), viszont a BL-ben mind a három találkozójukat elveszítették.

A Rapid Bukaresttől négy, míg a Buducsnoszttól egy góllal kaptak ki hazai pályán, viszont a Storhamar otthonában nagy megégtek, 24 gólos (!!!) vereséget szenvedtek, méghozzá úgy, hogy mindössze 13-szor (!!!) találtak be.

A legutóbbi, montenegróiak elleni találkozójukon egyébként Rasic, Fures, Japundza, Jarak, Lisjak, Sablic és Zrilic sem játszott.


🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! 
Markold fel
a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


Mire érdemes fogadni?

Nagyon nehéz tippelni a találkozóra, ugyanis, ez egy igen egyértelmű meccsnek tűnik, még úgy is, hogy minden bizonnyal Oftedal nem játszik és a Győr ugye nincs jó passzban. Így lutrinak tűnik hendikepre fogadni, akármelyik irányba is, hiszen a tízgólos hazaitól a húszgólosig benne van minden a pakliban.

Nem vitás, erre a meccsre kínált fogadási opciók egyértelműen az ETO-tól függnek, pontosabban, hogy hányszor találnak be Ambros Martínék. A bukmékerek 36,5-nél húzták meg a határt, ami nem tűnik kevésnek, de akkora a felek közti differencia, hogy még Oftedal hiánya ellenére is betalálhatnak ennyiszer a zöld-fehérek, mint ahogyan a Kastamonu ellen is megtették pár hete.

{"headTitle":"Győr - Lokomotiva Zagreb","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-09 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr góljainak száma 36,5 felett","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}