Premier League

Ezt néztük ki az Arsenal-Liverpool rangadóra

  • Cipolla

Az elmúlt 19 közös meccsükből csak egyetlen Ágyús-siker született, de rég volt ekkora esélye az Arsenalnak a Pool ellen.

A forduló rangadóját Londonban rendezik, ahol az Arsenal a tavalyi ezüstérmes Liverpoolt fogadja. A forma egyértelműen az Ágyúsok mellett szól, azonban az elmúlt évek teljesítménye a Vörösök felé billenti a mérleget. Ebből a kombinációból jön össze, hogy a bukiknál teljesen háromesélyes a találkozó.

3901022

A fordulót megelőzően továbbra is az Arsenal a listavezető, a múlt héten az ősi rivális Tottenham sem talált fogást az Ágyúsokon, így továbbra is a Untied elleni vereség az egyetlen botlásuk az idei évadban. Ráadásul az Európa Ligában is menetelnek, kettőből kettőt nyertek, így jó esélyük van egy nyugodt őszre Európában, hiába van sűrű programuk.

Persze a sűrű napokról a Liverpool is beszélhetne, csak a Vörösöknek egyelőre nem igazán párosul eredménnyel az idei erőltetett menet. Már 11 (!) pont van a két együttes között a PL-ben, miután a hétvégén csak egy 3-3-as döntetlen jött össze a Brighton ellen. Ugyan hét közben a Rangers ellen javítottak Jürgen Kloppék, a BL-ben a Napoli egyelőre uralja a csoportot és szerencsére is szükségük lenne, ha a csoportgyőzelmet meg akarnák kaparintani.

Az idei szezon egyik gyenge teljesítménye Alexander-Arnoldtól jön, fontos lehetett az önbizalmának a Rangers ellen szerzett szabadrúgásgól.

Borzasztó nehéz dolga lesz az angol hátvédnek, ugyanis rettentően tudja idén variálni a támadójátékát az Arsenal, a vendégek védelme pedig bőven képes a hibákra az idei évadban. Ezen a téren túl nagy változás nem történt az elmúlt hetekben, Andrew Robertson és Ibrahima Konaté sem játszhat még vélhetően vasárnap, bár utóbbi már talán leülhet a kispadra. 

Az Arsenalnál továbbra is Mohamed Elneny és Emile Smith Rowe a két hiányzó, de ez nem újdonság Artetának. A Bodö/Glimt elleni csapathoz képest néhány változás várható, vélhetően ugyanaz a kezdő lép pályára, amely a Tottenhamet is legyőzte.



🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon!Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


Mire fogadjunk?

A legutóbbi 19 közös meccsükből mindössze egyetlen Arsenal-siker született, tehát egy újabb komoly értékmérő következik a hazaiaknak. Hiába a jobb hazai forma, ez a statisztika finoman szólva elbizonytalanít minket, amiben azonban bízunk azok a gólok.

A Bankonbet fogadásépítőjét néztük ki, ahol az első félidős találatot spékeljük meg azzal, hogy legalább három gólt látunk és mindkét csapat betalál. Mindkét védelem bőven sebezhető, a Liverpool támadójátéka pedig ugyan botladozik, de bízunk benne, hogy a hét közben szerzett győzelem segít a csapat önbizalmán, valamint ne feledkezzünk meg a remek formában levő Roberto Firminóról sem. Bár a brazil lehet csak csereként léphet pályára, annyira benne van a gól a játékában jelenleg, hogy ha pályára lép mindenképp életveszély lehet a játéka. Erre a fogadásépítőre duplázót kapunk a bukmékertől, így ezt küldjük játékba vasárnap délutánra.

{"headTitle":"Arsenal - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-09 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet builder: Első félidő 0.5 gól felett + 2.5 gól felett + mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3901022] 2022-10-09 17:30:00 Arsenal - Liverpoolx