Premier League

Tetszetős tippet találtunk a City bajnokijára

Újabb kötelező siker előtt a City, az Égszínkékeket pedig aligha a Southampton állítja meg.

Könnyen lehet, hogy a forduló végén a Manchester City átveszi a listavezető szerepet a Premier League-ben, miután az Arsenalra egy komoly rangadó vár a Liverpoollal szemben. A City ezzel szemben egy könnyed szombati találkozóra készülhet a Southampton ellen, ahol egyértelmű esélyese a találkozónak.

3901028

Könnyed edzőmeccsel hangolt a Manchester City a Bajnokok Ligájában, miután a Köbenhavn nem tudott felnőni a feladathoz és gyakorlatilag helyzetig se nagyon tudott eljutni a kiscsapat. Ennek ellenére Erling Haaland úgy vállalt egy duplát a csapata ötgólos sikeréből, hogy mindössze egy félidőt kapott. Márpedig ez egyben azt is jelentheti, hogy a Szentek ellen újra kezdhet a norvég sztár, aki 14 gólnál jár a PL-ben, aminél egyébként csak öt(!) csapat tudott többet lőni. 

A hétvégén a Manchester Unitedet intézte el 6-3-ra a City, iskolajáték, amit egyelőre Pep Guardiola csapata bemutat.

A Southampton viszont bukdácsol a PL-ben, a 16. helyen van jelenleg Hasenhuttl együttese, ráadásul az elmúlt öt meccsen négy zakó is összejött. A Chelsea bravúros legyőzése után ugyanis kifogott rajta a Wolves, a Villa és az Everton is, ami azért lehet igazán fájó, mert mindegyik csapatnak elég rosszul indult a szezon. Idén nagy harcban lehet a bent maradásért a Saints, ahol egyelőre az lehet a legfőbb reménye, hogy az újoncok közül egyedül a Fulham tűnik versenyképesnek a PL-ben.

Hiányzója a szokásos Romeo Lavia, Tino Livramento duó lesz az osztrák menedzsernek, míg Guardiola nem számolhat a John Stones, Kalvin Phillips, Kyle Walker hármassal.



🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon!Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


Mire fogadjunk?

Nem kérdés, hogy ki a jobb együttes és ahhoz sem férhet sok kétség, hogy simán benne van a pakliban egy újabb nagy arányú hazai siker. Mielőtt azonban nagy téttel megbombáznánk a hendikepes győzelmet, érdemes figyelembe venni, hogy az előző évadban mindkét találkozó iksszel végződött a felek között a PL-ben. 

Ennek ellenére egy Haalanddal kiegészülve legalább két-három gólos sikert vizionálunk, azonban a hendikepet olyan magasan szabták meg, hogy 2.5 lett az egál line. Ebbe nem feltétlenül akarunk így belemenni, így szétnézünk a többi piacon.

A találkozót Andy Madley vezeti, aki híresen kevés lappal operál, de a bukik is mindössze 2.5-nél húzták meg a laphatárt, azonban amin megakadt a szemünk, hogy az első félidőben kereken nulla kártya lesz. Erre már kapunk egy olyan szorzót, amiben bőven lehet érték, miután idén a három könnyebb hazai meccs közül kettőn is így történt a Citynél, ráadásul a Szentek sem tartoznak a legsportszerűtlenebb csapatok közé. 

{"headTitle":"Manchester City - Southampton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-08 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Első félidő összes lap: 0.5 alatt","odds":"2.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3901028] 2022-10-08 16:00:00 Manchester City - Southamptonx