La Liga

2,30-ért megéri ez a dupla? Tipp a madridiak kötelezőire!

A Real Madridra és az Atlético Madridra is fogadunk a La Liga szombati játéknapján.

 

🤙Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt + a heti 50%-os újratöltési bónuszt🤙

 


Getafe - Real Madrid 

A Real Madrid a hétvégén odahaza vesztett pontokat az Osasuna ellen, hétközben viszont sikerült nyernie a Sahtar Donyeckkel szemben a BL-ben. Carlo Ancelotti csapatának 2-1-es sikere ugyan azt súgja, hogy szoros volt a találkozó, de valójában a Real Madrid sokkal jobban játszott az ukrán csapatnál, a 36 kapura lövés és a 13 kaput eltaláló lövés pedig sok mindent elárul a mérkőzésről. 

Szombat este városi rangadója lesz a Real Madridnak, hiszen a Getafe vendége lesz. Bár januárban a Getafe 1-0-s győzelmet aratott ebben a stadionban a királyi gárda ellen, azt megelőzően azért nem sok sikerélményben volt része a blancókkal szemben, hiszen a következő győzelemig egészen 2012-ig kell visszalapoznunk. 

Ancelotti csapatából Courtois és Ceballos biztosan kimarad, míg a támadók közül Benzemának akadt egy kisebb sérülése, ami miatt be sem került a keretbe. A francia nélkül is megoldhatja azonban ezt a feladatot a Real Madrid, amely múlt héten elveszítette a listavezető pozícióját a Barcelonával szemben, így alighanem nem szeretnék elkerülni az újabb pontvesztést. 

Atlético Madrid - Girona 

Diego Simeone együttese az újonc Gironát fogadja és nagyon kellene neki egy megnyugtató győzelem. A Matracosok meglepetésre 2-0-s vereséget szenvedtek a BL-ben a Brugges csapatától, így a továbbjutásért meglehetősen nagyot kell majd harcolnia a madridiaknak. 

A bajnokságban valamivel jobban állnak Griezmannék, hiszen ott toporognak az élmezőny sarkában három pontra a dobogótól. 

Bár az Atlético önmagához képest meglehetősen hullámzó idén, azért nagy blamákat egyelőre nem vétett. A szezonbeli vereségeit a Villarrealtól, a Leverkusentől, a Real Madridtól és a már említett belga bajnoktól szenvedte el, a nem rangadó meccseket viszont azért elég tisztességesen behúzogatta. 

Az újonc Girona ellen hazai pályán nyilván kötelező a győzelem az Atléticónak, és mivel nem tűnik túl veszélyesnek a vendég kiscsapat formája, ezért megszavazzuk a bizalmat a Matracosoknak. 


A két madridi sztárcsapat sikere egyaránt 1.50-es szorzó körül fizet, így ha egymás mellé tesszük őket egy kettes kötésre, akkor közel 2.30-as szorzót dobhatunk csatába.  

{"headTitle":"La Liga, 8. forduló ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-08 16:15","footerTitle":"EREDŐ ODDS 2.29 ","footerLink":"https://www.hatharomhun.com/fogadoirodak/bankonbet/go","events":[{"eventTitle":"Real Madri nyer ","odds":"1.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"Atlético Madrid nyer ","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3918001] 2022-10-08 21:00:00 Getafe - Real Madridx;5