Bundesliga

Az utóbbi 5/5 Klassikeren ült ez a duplázós tipp

A Borussia Dortmund és a Bayern München eddigi 106 bajnokiján 342 gól esett, ami 3.23-as átlag. Jöhet az újabb over?!

A tavalyi, tavalyelőtti, azelőtti és azelőtti, szóval rövidebben a zsinórban 10-szeres bajnok Bayern szombaton az előző idény második helyezettjénél, a Dortmundnál vendégeskedik. A Klassiker mindig igazi csemege, a jelenlegi erőviszonyok és az oddsok viszont azt mutatják, hogy akár viszonylag sima müncheni siker is születhet. A találkozó kapcsán pénteken már megjelentettünk egy anyagot, amiben a nagy oddsokra vadászók figyelmébe ajánlottunk pár ötletet, most pedig lássuk a találkozót övező legfontosabb információkat.

3903616

Csapathírek

Kezdjük a formákkal, amely mindkét német gigásznál hullámzó. A Bayern úgy ment a válogatott szünetre, hogy egyes hírportálok már Nagelsmann távozásáról cikkeztek, hiszen zsinórban négy bajnokin nem tudott nyerni a csapat, ám a pauza láthatóan jót tett a rekordbajnoknak. Azóta két győzelem és 9-0-s gólarány a mérleg, ami még akkor is kalapemelést érdemel, ha a vergődő Leverkusen és a Plzen sem tekinthető igazi vetélytársnak. 

Tudtad? A Dortmund az utóbbi 8 tétmeccsét elveszítette a Bayern ellen, de még soha nem kapott ki zsinórban 9-szer a müncheniektől!

A Dortmundnál Terzic érkezése jót tett, a legfőbb baj ugyanakkor, hogy folyamatosan sok a kényszerpihenőn lévő játékos. Ez mögé takarózni mondjuk nem lehet mindig és a csapat csak az utóbbi 5/2 tétmeccsét nyerte meg, tehát a Klassiker behúzása különösen fontos lenne az önbizalom visszaszerzéséhez. Nagy gond persze nincs, hiszen a fordulót a Bayernnel holtversenyben kezdték, a BL-ben jó helyzetből, a második helyen várják a folytatást, legutóbb a Sevillát idegenben 4-1-re leigázva.


🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon!

Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


A sérültek tekintetében tehát inkább a hazaiaknál van ok az aggodalomra, hiszen kb fél tucat kihagyóval kell számolni és olyan kulcsemberek sem 100 százalékosak, mint Reus, Hummels, vagy az izomsérülésből lábadozó Reyna. A Bayernnél is vannak kihagyók, de a keret azért mélyebb - Nagelsmann nem számíthat Hernández és Sarr szolgálataira, Coman közelít a visszatéréshez, Kimmich és Müller pedig karantén után várják a zöld lámpát.

[3903616] 2022-10-08 18:30:00 Borussia Dortmund - Bayern Münchenx
Tudtad? Hummels szerepének fontosságát mutatja, hogy vele 512 perc alatt 1 gólt kapott a csapat és 6-szor nyertek a Darazsak, nélküle viszont átlagban 23 percenként betaláltak az ellenfelek!

 

Mire érdemes fogadni?

Bajnokin utoljára 2018 novemberében, lassan 4 éve kapott ki utoljára a Bayern a Dortmundtól, azóta pedig zsinórban 7-szer nyertek a Bundesligában a bőrnadrágosok. Ennek ellenére mindent összevetve azért egy kicsit magasabb vendégoddsnak jobban örültünk volna, de kombinációban még így sem fizet rosszul a "V".

Mint azt a cikk elején is láthattátok, a felek történelmileg is jóval 3-as átlag fölött járnak az egymás ellen megvívott bajnokikon, az over pedig most is teljesen reálisnak tűnik. Mindkét védelem tud hajmeresztő dolgok művelni, így akár a 2.5, akár a 3.5 feletti opció is játszható lehet, megspékelve az X2-vel - ne felejtsük, hogy ezek a tippek a felek utóbbi öt meccsén egyaránt ültek volna.

{"headTitle":"Borussia Dortmund-Bayern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-07 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"X2 + 2.5 gól felett","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"X2 + 3.5 gól felett","odds":"2.08","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3903616] 2022-10-08 18:30:00 Borussia Dortmund - Bayern Münchenx;