Serie A

Ritka az ennyire tippelhetlen meccs, mint a Milan-Juve

  • varin

Nívós rangadó a Milan-Juve, bár meglepetésre egyik csapat sem áll BL-helyen. Íme, tippünk a rangadóra.

Néhány héttel ezelőtt, hasonló oddsszabás mellett nem lett volna különösebben nehéz dolgunk megtippelni a Milan-Juvét, hiszen benyomtunk volna egy hazai -0.25-öt kb. 1.83-ért és hátradőlve, value ötlettel a zsebünkben szurkolhattunk volna a Rossoneriknek. A helyzet azonban megváltozott, és bár Stefano Pioli gárdája még mindig favorit otthon, azért nem véletlen, hogy akár 2 tizedet is emelkedett a vörös-feketék szorzója.

3919172

Ez egyértelműen a sérüléshullámnak tudható be, illetve furcsa módon annak, hogy a Milanra élet-halál, míg a Juventusra csak egy "kötelező" BL-meccs vár jövő héten. Mint arról a hétközi beharangozóban is írtunk, gyakorlatilag elfogyott a milánói keret, hiszen Londonba igen szűkös csapattal utazott csak el az iparvárosi csapat, és bizony meg is lett az eredménye, a Chelsea simán verte a vendégeket. A helyzet sokat nem javult, bár a padon már ott lehet például Thiaw, Vranckx, Bakayoko vagy Gabbia, de Ibrahimovic, Florenzi, Maignan, Messias, Kjaer, Saelemaekers és Calabria továbbra is maródiak.

A legfontosabb visszatérő Theo Hernández, rá pedig nagy szükség is van, hiszen a védelem finoman szólva is eléggé sebezhető, ráadásul Tatarusanu kapus sem a magabiztosság mintaképe.

Londoni vereségével pedig nehéz helyzetbe került a Milan, ráadásul ha hazai pályán sem veri a Kékeket Pioli csapata és a Salzburg is pontokkal távozik a horvát fővárosból, nagy veszélybe kerül a BL-továbbjutás.



🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon!Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


A Juventusnál egy fokkal jobb a helyzet, bár az Öreg Hölgy formája volt is honnan javuljon. A Maccabi ellen hozni tudta a kötelezőt Max Allegri gárdája, és alighanem ez jövő héten, Izraelben sem okoz majd gondot számára. Ugyanakkor sorsa egyre kilátástalanabb, hiszen a Benfica bravúrpontot szerzett a PSG ellen, így már négy egység a differencia a felek között, vagyis szinte biztosan 9 pont kell innentől Vlahovicséknak a továbbjutáshoz.

A vendégeknél a már megszokott nevek, Chiesa, Kaio Jorge, Aké és Pogba sérültek, míg Di Maria eltiltott. Nagy változást nem várhatunk a torinói együttesnél, a megszokott Kosztics-Vlahovics-Milik hármas veszélyeztetheti a román portás ketrecét.

Borzalmas meccs ez fogadási szempontból, mert a Milan tartalékos, a Juve megbízhatatlan, a rangadó pedig két BL-csata közé ékelődik, vagyis ember legyen a talpán, aki itt tud bölcset tippelni. Őszintén szólva nincs elképzelésünk erről a meccsről, így egy olyan tippel próbálkozunk, amelybe a papírforma eredmények mindegyike belefér, illetve a Logibeten megtekinthető egy ingyenes tipp is.

{"headTitle":"Milan-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-08 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Multigoals: 2-3","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3919172] 2022-10-08 18:00:00 AC Milan - Juventusx;