NB I

Az Újpest is sima lesz a fradiverő Kecsónak?

  • varin

Eddig inkább egy védekező csapatnak ismerhettük meg a Kecskemétet, de a Fradi ellen győztes taktika változtathat ezen.

Két, remek formában lévő lila-fehér csapat rangadójával zárul a pénteki játéknap, a MOL Fehérvár-ZTE meccs után az Újpest és a Kecskemét is összecsap egymással, a Szusza Ferenc Stadionban. Az oddsok szerint hazai siker születik, de alighanem a vendégeknél már az "ide nekünk a Manchester Cityt is" hozzáállás lehet a jellemző, amely önbizalomból sokáig táplálkozhatnak még Szabó István legényei.

3926450
Remek formát írtunk, és nem túloztunk. Ugyan picit több, mint egy hónapja az Újpest egy hatost kapott a Fraditól, ám ezt követően két győzelem jött össze Milos Krusics legényeinek, de nem is elsősorban a hat pont indokolta a pozitív jelzőt. A Vasast még nyögvenyelősen, a Kisvárdát viszont brutális magabiztossággal verte meg a IV. kerületi gárda, mindezt pedig továbbra is Yohan Croizet segítsége nélkül.

A távozó és sérült támadók pótlására érkezett Fernand Goure, akitől több szép jelenetet láthattunk már - bőven van benne fantázia, mint ahogyan az egész Újpest jól néz most ki.

Ami a vendégeket illeti, már többször kiemeltük, totálisan abszurd, ami zajlik. A végletekig lesajnált újonc sorra veri az NB I csapatait, és lassan már első számú üldözője lesz a címvédő Ferencvárosnak. Az azért viszont továbbra is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a meccsei nagy részén alárendelt szerepet játszik, esetleg szerencséje van a büntetőkkel, satöbbi.

Ez alól szép kivétel volt a Ferencváros elleni 2-0, amely meccsen láthatóan komoly motivációs problémákkal küzdöttek a vendégek, de persze kell egy olyan ellenfél is, amely kihasználja az ilyen adódó lehetőségeket.

Az Újpest eddig lejátszott 8 bajnokiján összesen 13 gól esett az első félidőkben, 0-0 pedig csak egyszer volt.

Ha csak a Kecsó szezonjából indulunk ki, nem reális, hogy az Újpestre 1.80-ért fogadhatunk, hiszen egyetlen vereséggel állnak Banó-Szabóék, arra is a 90. percig kellett várni Székesfehérváron. De azt se felejtsük el, a pontok igen vaskos része eddig otthon érkezett, idegenben még nyeretlen a Kecsó, gólt is csak hármat szerzett.

Azért nagyon nehéz ez a meccs, mert alapvetően a vendégek egy jól védekező és inkább kontrázó csapat, viszont a Fradit éppen a kezdeményező taktikájukkal lepték meg Szabó fiai, így nem kizárt, hogy Újpesten is így lesz. Akkor pedig valamelyik oldalon születhet egy korai gól, ami kivételesen azt eredményezheti, hogy a fordulás után záródik csak el a gólcsap. Mi most arra fogadunk egy ázsiai gólszámos piacon, hogy lesz legalább 2 gól az első félidőben, ha pedig csak 1 lenne, feltett tétünk akkor is visszajár.

{"headTitle":"Újpest-Kecskemét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-07 20:05","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő 1.0 gól felett","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3926450] 2022-10-07 20:05:00 Újpest - Kecskemétx;