NB I

Dárdaiék folytatnák hazai jó sorozatukat

  • Tomihmv

Ugyanakkor nem lesz egyszerű dolguk a fehérváriaknak, hiszen a legjobb idegenbeli mérleggel rendelkező ZTE-t fogadják.

Pénteken elstartol az NB I 10. fordulója, amelynek a nyitómérkőzését a MOL Aréna Sóstóban rendezik, ahol a Fehérvár a Zalaegerszeg együttesével találkozik. A fogadóirodákban a hazaiak számítanak esélyesebbnek, akikre átlagosan 1.75-szörös oddson fogadhatunk háromesélyben.

3926446

Csapathírek

Megtört a jég, vasárnap a fehérváriak megszerezték első idegenbeli pontjukat az NB I mostani kiírásában, köszönhetően annak, hogy a Puskás Akadémia otthonában játszottak 1-1-es döntetlent. Egyébként sokáig rezgett a léc, de Kodro kihúzta csapatát a pácból, a bosnyák válogatott játékosnak ugyanis a 77. percben sikerült egalizálnia.

Az egy pontnak köszönhetően továbbra is a hetedik helyen tanyáznak a piros-kékek, igaz, eggyel kevesebb mérkőzést játszottak az átlaghoz képest. Így immáron három tétmérkőzés óta veretlenek, s most újra hazai pályán játszhatnak, ahol nem lehet különösebb panasz rájuk, hiszen a bajnokságban a Honvéd, a Kecskemét és a Mezőkövesd is vereséggel távozhatott Székesfehérvárról.

A hétvégén egyébként Nego és Zivzivadze is csak csereként szállt be, közülük előbbi vélhetően ezúttal kezd majd. A Felcsút ellen egyébként Pokorny, Bumba, Houri és Alef sem volt a keretben ilyen vagy olyan okok miatt, míg Hangyának kiverték a fogát, s le is kellett cserélni a Pancho Arénában, de vélhetően pénteken már játékra kész állapotban lesz.

Folytatná hazai jó sorozatát a Vidi. - Fotó: molfehervarfc.hu

Ami a vendégeket illeti, a zalaiak eggyel több pontot gyűjtöttek eddig, mint pénteki riválisuk (amivel a hatodik helyen tanyáznak), méghozzá úgy, hogy ők is hasonlóan eggyel kevesebb mérkőzést játszottak, mint a hazaiak. A kéthetes szünet után a Vasas otthonában szerepeltek, ahol 1-1-es döntetlent játszottak (amivel a legjobb idegenbeli mérleggel bírnak jelenleg az NB I-ben), aminek igazából örülhetnek Monizék.

A holland mester ugyanis kiemelte, hogy a múlt szombati meccs előtt Tajti megsérült, a helyén egyébként Kovács játszott, akinek nagyon hiányzott a kreativitása, vagyis nem tudtak elég lehetőséget kialakítani. Rajta kívül egyébként nem volt fontosabb hiányzója a zalaiaknak, nagy kérdés, hogy pénteken tud-e már játszani a korábbi barcelonai futballista.


🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! 
Markold fel
a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


Mire érdemes fogadni?

A formákat tekintve nagyjából egyenlők az esélyek, azonban a minőségibb garnitúrával rendelkező Fehérvár játszik hazai pályán, ami ebben a párharcban nem elhanyagolható tény. A Vidi ugyanis zsinórban nyolc sikert (!) számlál a ZTE ellen a MOL Aréna Sóstóban.

Mindezek tükrében hiába bír eddig a legjobb idegenbeli mérleggel az NB I-ben a ZTE, azon a véleményen vagyunk, hogy a fehérváriak folytatják hazai jó sorozatukat a mostani kiírásban és a zalaiak ellen. Avagy nem agyaljuk túl, behúzzuk a hazait, amelyre közel 1.80-szoros oddson fogadhatunk új partnerirodánkban, a bankonbet-en.

{"headTitle":"Fehérvár - Zalaegerszeg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-07 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fehérvár","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3926446] 2022-10-07 18:00:00 MOL Vidi FC - Zalaegerszegx;