Tenisz

Erős duplázót kapunk a Djokovics, Kyrgios duóra

  • Cesc18

Pénteken Tokióban és Asztanában is a negyeddöntőkkel folytatódnak a küzdelmek.

Jó kis végjáték elé nézünk a japán és a kazah tornán egyaránt, ugyanis gyakorlatilag a világelső Carlos Alcaraz volt az egyetlen nagyágyú, aki a héten eddig búcsúzott. Tokióban a wimbledoni döntős Nick Kyrgios az egyik nagy esélyes a végső győzelemre.

Az ausztrál fenegyerek a több hetes amerikai kemény pályás időszak után egy rövidebb pihenőt tartott, majd kedden tért vissza. Kyrgios nem csak egyesben, de párosban jó barátjával, Thanasi Kokkinaksszal is vitézkedik. 

Nem igazán lehetett eddig belekötni a játékába, ugyan az előző körben Kamil Majchrzak ellen elveszítette az első szettet, ám utána játszi könnyedséggel fordított. 

Kyrgios ellenfele a nyolc között Taylor Fritz lesz, aki múlt héten Szöulban betegség miatt nem vállalta a játékot, ám úgy tűnik, hogy ezen már túl van, hiszen a héten két győzelmet is begyűjtött. Nem mutat rossz formát az amerikai, de egyik meccsét sem tudta szettveszteség nélkül megnyerni. Moriyánál és Duchworth-nél pedig Kyrgios természetesen klasszisokkal jobb, szóval mi ebben a párharcban az ausztrált támogatjuk, akinek a tokiói gyors pálya tökéletesen illeszkedik a játékstílusához. 

Kyrgios győzelme 1.70 körül fizet, így mellé pakoljuk Djokovics sikerét, hogy kapjunk egy duplázót. A szerb a Laver Kupát követően tornagyőzelmet ünnepelhetett Tel Avivban, majd onnan gyorsan átruccant Asztanába, ahol folytatta nyerőszériáját. Nole egyébként a szezon hátralévő részében azt a célt tűzte ki, hogy kvalifikáljon az ATP-világbajnokságra. Mivel megnyerte Wimbledont, így nincs más dolga, mint az idei pontvadászatban a top 20 között végezni. Jelenleg a 12. helyen áll, tehát minden jel arra mutat, hogy ott lesz Torinóban. 

A héten két nagyon meggyőző meccsen van túl és nem gondoljuk, hogy az a Karen Khachanov állítja majd meg, aki az elmúlt öt egymás elleni összecsapásuk során egyetlen szettet tudott összekaparni. 

{"headTitle":"ATP Tokió, Astana","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-07 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kyrgios + Djokovics","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}

Nézd meg a Hathárom legújabb partnerirodáját és regisztrálj a parádés, akár 120 eurós bónuszért!