Európa Liga

Nem gondolkodtunk sokat az Arsenal-Bodö/Glimt legjobb tippjein

  • Cipolla

Az Arsenal második EL-meccsére készül, de a sűrű menetrend okán már a hétvégi bajnoki is szem előtt lehet.

Az Európa Liga A-csoportjába látogatunk el, ahol az Arsenal a Bodö/Glimtet fogadja. A norvég bajnok tavaly sok borsot tört az ellenfelek orra alá a Konferencia Ligában és idén sem lehet ellenük biztosra menni. Az Arsenal ennek ellenére óriási favorit, mindössze 1.25 körül fizet a londoni siker, amitől nem jött meg a kedvünk a hazai sikerhez.

4010259

Nem kérdés, hogy az Arsenal az elmúlt évek legjobb startján van túl, miután továbbra is vezeti a Premier League-et, míg az EL-ben sikerült behúznia az egyetlen találkozóját. Az Ágyúsoknak van egy elmaradt találkozója az előző körből, ezáltal csak a második helyet foglalja el, ráadásul a PSV elleni rangadó még sok mindenről fog dönteni. 

Az Arsenal egyelőre nem dőlhet hátra, de a hétvégén a Liverpool elleni rangadó jóval fontosabbnak ígérkezik, így jócskán várhatóak változások a kezdőben.

A két hazai hiányzó Mohamed Elneny és Emile Smith Rowe, de ezen kívül is bőven várható változás. Nketiah, Vieira, Tomiyasu, Holding is könnyen lehet, hogy a kezdőbe találja magát. A Zürich ellen hasonló felállásban 2-1-re tudott nyerni az angol csapat, és bár komoly különbség volt a felek között, azért a norvég bajnok nehezebb falat lehet még ennél is.

Ugyanis a Bodö/Glimt egyelőre vezeti a csoportot, méghozzá veretlenül. A PSV elleni idegenbeli iksz még sokat érhet, továbbá sikerült a Zürich ellen egy hazai sikert mellé tenni. Hazai pályán igazán erősek a norvégok, idegenben azért többször is beletört már a bicskájuk a BL-selejtezőkbe is. A Dinamo Zágráb elleni hosszabbításos vereség mellett a Zalgiris, a Linfield és a Klaksvik ellen sem jött össze a győzelem, így ez mindenképp a norvégok ellen szól. A bajnoki cím már elúszott, a Molde idén megfoghatatlan, a második helyért viszont még nagy küzdelem lesz, ahol egy ponttal vezet egyelőre a riválisok előtt a kisváros. 



>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


Mire fogadjunk?

Amiben semmiképp sem látunk értéket az a hazai siker. Az Arsenal számára a pihentetés lesz a legfontosabb, a hétvégi rangadó sokkal fontosabb, mint ez a csoportmeccs, így ha a győzelem meg is lesz, kiütésre nem számítunk. Az egál hendikephatár +2-es, ami így nem is tűnik rossz befektetésnek a norvégokra, emellett pedig a mindkét csapat betalál opció is működhet. A norvégok a felforgatott védelem ellen egy gólra jók lehetnek, főleg úgy, hogy a támadójátéka az erőssége a csapatnak.

{"headTitle":"Arsenal - Bodö/Glimt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bodö/Glimt +2","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[4010259] 2022-10-06 21:00:00 Arsenal - Bodoe/Glimtx;