Bajnokok Ligája

Így dupláznánk a Manchester City BL-kötelezőjén

Semmi sem indokolja, hogy a City pontokat hagyjon el a Koppenhága ellen, érik az újabb kiütés.

A G-csoportban a Manchester City gyakorlatilag két forduló után kis túlzással letudta a kötelezőt, és szinte elképzelhetetlen, hogy a hátralevő négy körben bárki elvegye tőle az első helyet. A legkisebb sansza erre annak a Koppenhágának van, amely ma az Emirates Stadionban lép pályára. A dánok hasonlóan outsiderek, mint a Plzen volt az előző játéknapon, hiszen 41-szeres pénzt is kereshetnénk egy vendég sikerrel.

4010158

A Manchester City idei szezonja egyelőre Erling Haalandról szól, aki sorra döntögeti a rekordokat. Az új igazolás 8 meccs alatt (!) tudott három mesterhármast lőni a PL-ben, ami 40 meccsel jött össze hamarabb, mint bárki másnak eleddig. A BL-ben is három gólnál járó klasszis vélhetően kezdőként kaphat szerepet, de a Koppenhága ellen bőven lesz lehetősége a rotálásra Guardiolának, miután a sűrű októberi menetrend a Cityre is igaz. A hétvégén 6-3-ra nyerte meg a manchesteri rangadót a csapat, így önbizalomtól telve készülhetnek a következő napokra.

A Koppenhága meglepetésre el tudott csenni egy pontot a gyenge formában levő Sevillától a legutóbbi körben, de a nulla rúgott gól és a kevés helyzet már most sejteti velünk, hogy milyen lesz a játék képe. A vendégek a dán bajnokságban sem muzsikálnak jól, 11 meccs alatt már 6 vereség is összejött, ezáltal a középmezőnyben vannak mindössze. Ez nem túl jó előjel a City elleni találkozót megelőzően..

Nehéz megjósolni, hogy milyen kezdőt fog pályára küldeni Guradiola, az előzetes összeállításokban nincs komolyabb pihentetés, de azért érdemes lesz rátekinteni arra a bizonyos kezdő 11-re.

Az biztos, hogy Rodri és John Stones nem játszhat, míg Kyle Walker játékára sincs sok esély. Neestrup csapatában Akinkunmi Amoo továbbra is maródi, míg Rasmus Falk a hétvégén sérült meg, így a játéka kérdéses.



>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


Mire fogadjunk?

Ha totóznánk könnyű dolgunk lenne, de egy normális szorzót levadászni egy ilyen találkozón nem egyszerű. A City kezdőjén sok múlhat, miután ha tényleg a legjobbakkal kezd Guardiola akkor komolyabb kiütés is lehet a vége. Mi ezt a szcenáriót tartjuk azonban a legvalószínűbbnek, így egy fogadáskészítőt raktunk össze. A tippünk, hogy legalább három góllal nyer a City, emellett pedig kevesebb, mint 4.5 büntetőlapot oszt ki Rusmas játékvezető. Bár egyértelműen a keményebb kezű bírók közé tartozik a litván sporttárs, nem nagyon látjuk azt a forgatókönyvet, hogy egy ilyen sima találkozón 5 lapot összehozzanak a felek. Márpedig erre a duplára kerek duplázót kapunk a Bankonbet irodában, amit nem hagyunk ott.

{"headTitle":"Manchester City - Köbenhavn","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-05 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: Man. City -2.5 + büntetőlapok száma 4.5 alatt","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}

[4010158] 2022-10-05 21:00:00 Manchester City - FC Koppenhágax;