Bajnokok Ligája

Többek közt Messiből húznánk hasznot a Benfica-PSG-n

  • Tomihmv

Vajon mire megy egymással a portugál és a francia listavezető az Estádió da Luzban?

Szerdán több rangadó is megrendezésre kerül a Bajnokok Ligájában, ezek közül az egyik a Benfica-PSG ütközet lesz. A bukmékerek szerint a találkozónak a vendégek az esélyesei, akik győzelmére átlagosan 1.70-szeres szorzó felett lehet fogadni háromesélyben.

4010178

Csapathírek

A Benfica egészen parádésan kezdte szezonját, hiszen a válogatott mérkőzések okozta szünetig, vagyis az augusztus másodika óta lejátszott 13 tétmérkőzést egyaránt megnyerte (!). Többek közt a BL-ben a Juventus otthonában tudott diadalmaskodni, vagyis igen közel került a továbbjutáshoz a sorozatban.

Portugáliában pedig mondhatni a kötelezőket húzta be, igaz, a szombati meccse nem sikerült, némi meglepetésre csak gól nélküli remire volt jó a Guimaraes otthonában. Ettől függetlenül kiváló formában vannak a portugálok, akik a sikereiket sokak szerint az új mesternek, Roger Schmidtnek köszönhetik. 

A szakvezető egyébiránt szerdán az idén pályára sem lép triója (Joáo Victor, Lucas Verissimo, Tavares) mellett a szintén régóta maródi Moratóra nem számíthat, avagy a párizsiak ellen az utóbbi hetekben használt játékosait vetheti be.

[4010178] 2022-10-05 21:00:00 Benfica - Paris Saint Germainx

A PSG is hasonlóan teljesít, mint a Benfica, ugyanis idén 12 tétmérkőzést játszott, melyek közül mindössze egyet nem tudott megnyerni (1-1-et játszott a Monacóval még augusztus végén hazai pályán), az összes többit pedig ugye behúzta. Perpillanat zsinórban hét sikert (!) számlál, többek közt legyőzte a Juventust, a Lyont, s szombaton a Nice együttesét is.

Hiányzók terén is jól állnak a franciák, ugyanis két nem alapember, Pembele és Renato Sanches, mellett maximum Kimpembe hagyhatja ki a találkozót Christophe Galtier együtteséből.


>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


Mire érdemes fogadni?

Nem kérdés, a PSG erősebb csapat, mint a Benfica, azonban a portugálok játszhatnak otthon, és az egész szezont tekintve remek formában vannak, arról nem is beszélve, hogy nem rajtuk lesz a nyomás, így pedig ilyen szorzón nem tennénk a franciákra.

Szerintünk a gólokban lehet az érték, ugyanis, ha mindkét fél hozza azt, amit tud, akkor akár gólparádé is lehet Lisszabonban. A mindkét csapat betalál és a több, mint 2,5 gól opciók vagy ezek kombinációja alapnak tűnik, de nem fizetnek jól, így pedig egy speciális tippel nyernénk.

Mindez pedig nem más, minthogy mindkét csapat szerez gólt, továbbá Messi bármikor betalál a mérkőzésen. A vendégek sztárja ugyanis remekel mostanság, a Maccabi Haifa, a Lyon és a Nice együtteseinek is betalált a PSG színeiben, menet közben pedig az argentin válogatottban Honduras és Jamaica ellen is egyaránt duplázni tudott, vagyis az utolsó öt meccsén hétszer talált be. Avagy nem volna meglepő, ha folytatná a gólgyártást, illetve a Benfica is bevinne egyet a sebezhető párizsi védelemnek, így pedig 3.27-ért tetszetősnek tűnik ez a tipp.

{"headTitle":"Benfica - PSG","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-05 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Messi bármikor gólt szerez + mindkét csapat szerez gólt","odds":"3.27","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[4010178] 2022-10-05 21:00:00 Benfica - Paris Saint Germainx;