Bajnokok Ligája

Mintha mi sem történt volna, ennyit fizet a Barca továbbjutása

Második idegenbeli mérkőzését is elbukta a Barca a BL-ben, így a katalánok továbbjutása is veszélybe került.

Bár a fogadóirodák 1.80-as átlagszorzóval mérték a Barcelona milánói győzelmét, a katalán sztárcsapat meglepetésre 1-0-s vereséget szenvedett a San Siróban az Intertől. A Barca ezzel második idegenbeli találkozóját is elbukta a BL-ben, így pedig meglehetősen nehéz helyzetbe hozta magát a továbbjutást illetően, hiszen féltávnál nincs valami jó szituációban. 

391689

Sok idő ráadásul nem is lesz a sebek nyalogatására, hiszen a foci-vb 2022 miatt feszített tempó van és a következő héten már jön is az Inter elleni visszavágó a Nou Campban.

Barcelonai szempontból a képlet meglehetősen egyszerű: amennyiben Xaviék nem győzik le hazai pályán az olaszokat, szinte biztos, hogy búcsút inthetnek a továbbjutásnak. 

A jövő heti visszavágóra egyébként már lehet fogadásokat kötni, a fogadóirodák pedig ezúttal is letették a voksukat a Barca mellett, hiszen 1.50-es átlagoddson kínálják a katalán győzelmet, míg akár hétszeres pénzt is fizethet az újabb Inter-siker. 

{"headTitle":"Barcelona - Inter ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona ","odds":"1.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"Inter ","odds":"5.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}

A keddi mérkőzésen látottak alapján persze nehéz lenne azt mondani, hogy a Barcelonának ne lenne a saját kezében a sorsa. Az Inter remekül védekezett, de a győzelméhez az is kellett, hogy a játékvezető elnézzen egy meglehetősen egyértelmű tizenegyest a Barca kárára. Simeone Inzaghi alakulata ezzel együtt rengeteget tett a sikerért, a visszavágón pedig aligha fog változtatni a taktikáján, de hogy 180 percet megússzon kapott gól nélkül a Barca ellen, arra azért nem fogadnánk nagy tétben. 



🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon!
Markold fel
a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


A továbbjutás kérdése ezzel együtt nagyon izgalmas lesz, hiszen ha győzedelmeskedik a Barca, akkor is csak beéri pontszámban az Intert, egy ilyen forgatókönyv esetén pedig valószínűleg a Bayern München elleni második meccsen elért eredmények döntetnének a két csapat között a továbbjutásról. 

A fogadóirodáknál jelenleg egyébként teljesen egálra adják az Inter és a Barca továbbjutását, vagyis ilyenkor szoktunk azt mondani, hogy bármi megtörténhet és még annak az ellenkezője is. Ez azért érdekes, mert a mostani oddsok nagyjából megegyeznek a csoportkör sorsolásának szorzóival, vagyis hiába van három pont fórja az Internek a Barcával szemben, a fogadóirodák szinte úgy számolnak, hogy nem történt az elmúlt három fordulóban semmi.Visszavágó tehát egy hét múlva, a helyszín a Nou Camp. 

Szerinted melyik együttes jut tovább? 

{"headTitle":"Bajnokok Ligája - C csoport - TOP2-ben végez ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona ","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"Inter ","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[4010169] 2022-10-12 21:00:00 Barcelona - Interx;