Sportfogadás

Így segít a fogadóiroda, hogy a lehető legtöbb pénzt nyerd!

  • varin

Ilyen is ritkán van, néhány esetben a fogadóiroda lemond a saját hasznáról, ezáltal te emelt szorzókkal játszhatsz.


>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<

 

Új, más irodánál még nemigen látott ajánlattal rukkolt elő legújabb partnerünk, a Bankonbet. Az akár 120€-s befizetési bónusszal váró iroda néhány mérkőzésre úgynevezett 0%-os marginú piacokat kínál, amellyel a piac legmagasabb szorzóin fogadhatsz. Lássuk bővebben!

 

Mit jelent az, hogy 0% egy piacon a margin?

Ez azt jelenti, hogy a fogadóirodának gyakorlatilag nincsen rajta semmilyen haszna. Azt már korábban megtanulhattuk, hogy a bukmékerek úgy dolgoznak, úgy alakítják szorzóikat, hogy minden kimenetel esetén azonos legyen számukra a profit, amelyet a margin %-a mutat meg. Ha viszont egy piacon nincsen ilyen, vagyis pontosan a feltett téttel megegyező pénzt fizetnek ki a játékosoknak nyereményként, az iroda nem szerzett vele profitot.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Lényegében azt jelenti, hogy átlagosan ennél a piacnál a Bankonbeten kapod a legjobb szorzókat. Ezeket a buki az 1x2-es piacokra kínálja csak, de bízunk benne, hogy hamarosan bővül a repertoár.

 

Mint az a képen is látszik, a 0%-os piacnál mindenhol magasabb a szorzó, így nem is kérdés, hogy ha valaki ilyen meccsről szemezget, melyik szorzót érdemes megjátszania.

Fontos azonban leszögezni, ezek nem minden esetben a piac legjobb szorzói, hiszen akadnak fogadóirodák, ahol az egyes kimenetelek magasabbak lehetnek. A fenti esetben például az 1-esre és a 2-esre is találunk jobb szorzót itt-ott, de az x-nek speciel a Bankonbeten van a legjobb szorzója. Így a tézis változatlanul él: érdemes mindig körülnézni a piacon és a lehető legjobb szorzón fogadni!

Hogyan használjam ki a 0%-os margint?

Először is mindenképpen ajánlott a lehető legtöbb bukinál számlát vezetni, hogy kihasználhassuk az ilyen lehetőségeket. Ha te szólóban fogadnál mondjuk a Viktoria Plzen győzelmére és éppen az a terem nem elérhető számodra, ahol magasabb a szorzó (ez egyébként egy olyan buki volt, amelyre Magyarországról nem is lehet regisztrálni), akkor hibát követnél el, ha mondjuk az Unibet 34-szeres vagy a Bet365 29-szeres szorzóját preferálnád, szemben a Bankonbet 41.34-esével.

Szintén tanácsos nagyobb tétben játszó játékosoknál, hiszen ott valóban 1-2 század is lényegi különbséget jelenthet profitban, hát még mondjuk 2-3 tized. Tehát ha te is szeretsz masszív összegeket feltenni 1-1 tutira, fontold meg a partnerirodánkat.

Kombik esetén is nyugodtan választhatod a 0%-os piacokat, hiszen a fogadóiroda engedi kombinálni az emelt oddsokat.

 

Keresd tehát a Bankonbeten a piros 0%-os ikont és fogadj a piac legjobb szorzóival!