Konferencia Liga

Bekattant a Steaua magyargyűlölő elnöke, cserékkel lép pályára a csapata

  • varin

Gigi Becali hozta a formáját, de azért kezeljük kellő óvatossággal a mondandóját.

Csütörtökön egy érdekes kis Konferencia Liga-mérkőzésre kerül sor, a Silkeborg a Steaua Bukarestet fogadja hazai pályán. A dánok 0, a románok 1 ponttal várják a találkozót, a kedélyeket pedig az FCSB elnökének még egy korábbi nyilatkozata borzolja, ami miatt akár value is lehet a hazai csapat nyeretése.

4010222

Gigi Becali még a szeptember 18-ai, Craoiva ellen vereség után esett neki a saját csapatának igen durva szavakkal.

"Sosem gondoltuk volna, hogy a Craiova, amelynek két legjobb játékosa hiányzik, képes megverni minket. Ez azért történhetett, mert a középpályán folyamatosan labdákat veszítettünk, és még a bíró is ellenünk fújt" - mondta Becali.

A korábban magyargyűlölő nyilatkozatáról a sajtóba került elnök név szerint is megemlítette több játékosát, így Tavi Popescut, Florinel Comant és Denis Harut-t.

"Fogalmam sincs, hogy mit tehetnék, hiszen csak 8 pontunk (azóta 11 - a szerk.) van, ha pedig nem jutunk rájátszásba, még egy évet elveszítettünk. Számomra ez a munka a pénzről szól, ha pedig nem lesz pénzem, megköszönöm a lehetőséget.

Muszáj most csak a bajnokságra koncentrálnunk, és be kell férnünk a rájátszásba, így a Konferencia Ligában 100%-ig a tartalékokat fogjuk játszatni" - fejezte mondandóját az elnök.

Kattints a képre és próbáld ki a Bankobetet!

Nos, a Steaua behúzta a hétvégi bajnokiját az Arges ellen, ám a helyzet így sem üdvözítő. Bár van 1-2 meccses elmaradása a többi gárdához képest, a 13. helyről nézi az első hat pozíciót jelenleg a nagy múltú klub, a ponthátránya pedig 7 egység a még "bennmaradó" Craiovától. Három nappal a dániai kirándulás után ráadásul a Petroul Ploiesti gárdájához látogatnak a fővárosiak, ahol ismét nagy problémát jelentene egy vereség, hiszen a hazaiak a hetedik helyen állnak jelenleg.

Abból a szempontból nincs igazán nagy tétje a meccsnek, hogy mindkét fél továbbjutása eléggé elképzelhetetlen. A West Ham és az Anderlecht is erősebb csapat benyomását keltették, mint a Silkeborg vagy a Steaua, így valóban nem csodálkoznánk egy motiválatlan román gárdán.

Ne felejtsük el azonban, hogy az elnök ezeket még szeptember közepén mondta, így érdemes fenntartásokkal kezelni a szavait, mindenesetre az odds távolról sem rossz - különösen úgy, hogy a Bankonbeten a piaci átlag felett van -, ha pedig mégis az első keret utazik Dániába, még mindig cashoutolhatunk vagy visszafogadhatunk.

A cikkötletet köszönjük discordos tagunknak, Patriknak.

{"headTitle":"Silkeborg-FCSB","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-06 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Silkeborg","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[4010222] 2022-10-06 18:45:00 Silkeborg - FC FCSBx;