Bundesliga

Éledezik a Hertha, de ilyen oddson lehet, hogy belerúgunk még egyet

  • gb1

A fővárosi csapat 5 bajnoki óta nyeretlen az Olimpiai Stadionban, így a Hoffenheim egyértelműen 3 pontért érkezik.

A Hertha-Hoffenheim találkozóra vasárnap 15:30-kor kerül sor a német főváros legendás stadionjában. Az összecsapáson a vendégsereg az enyhe favorit, ami érthető, hiszen a TSG a 4. helyen ment a válogatott szünetre, a berliniek viszont csak a 13. pozícióban tanyáztak. 

3903613

Csapathírek

A Herthánál évek óta csak a szenvedés megy, hiába lapátoltak a befektetők egy raklap pénzt az együttesbe, az igazolásokkal nem, hogy erősebb, de még gyengébb lett a csapat. Pontosabb gyengébb nem lett, de az eredmények olyannyira nem jöttek, hogy tavaly hajszálon múlt, hogy nem estek ki az élvonalból. Sandro Schwarz mester sem tudta még rendezni a sorokat és ha valakinek, akkor a kék-fehéreknek rosszul jött a válogatott szünet is, ugyanis hosszú idő után zsinórban három bajnokin nem kaptak ki.

Tudtad? A Hertha az utóbbi 24 meccséből csak egyszer lőtt 2-nél több gólt, akkor pont a Hoffenheimet verte tavasszal 3-0-ra!

Ebből a menetelésből masszívan kivette a részét Richeter, aki a padról beállva kétszer is eredményes volt. Ő volt az, aki hererák-eltávolító műtéten esett át és döbbenetes, de most meg Boetiusnál diagnosztizálták ugyanezt a betegséget - helyére Serdar léphet majd be. Mellette Maolida és Nsone nem bevethetők, a vendégeknél pedig Hübner, Pentke, Bicakcic és Bebou küszködnek sérüléssel. 

A Hoffenheim a tavalyi szezon végén búcsúzott el Sebastian Hoenesstől, a helyére érkezett 
Andre Breitenreiter pedig remek döntésnek bizonyult a vezetőség részéről. Irányításával remekel a csapat, bár intőjel lehet, hogy az idény során elszenvedett vereségek mindegyike idegenben érkezett. A TSG-ben amúgy főleg a védelem nyújt kimagaslót - a 3 bekkre építő szisztémával a csapat mindössze 2 gólt kapott az utóbbi 5 bajnokin.

[3903613] 2022-10-02 15:30:00 Hertha Berlin - Hoffenheimx

Kattints a képre és próbáld ki a Bankobetet!

Mire érdemes fogadni?

Ez a párosítás a történelem folyamán még soha nem hozott 0-0-t, ez az eredmény most is nagyon meglepő lenne. A Hertha április óta mindössze egy alkalommal nyert az Olimpiai Stadionban és a ritmusból kizökkenve csodálkoznánk, ha mind 3 pontot begyűjtené itt a csapat. Ugyanakkor az előre lépés megkérdőjelezhetetlen, de a "H"-t nem igazán ajánlanánk ezen a csörtén. Márpedig ha nem nyernek a berliniek, az alábbi tipp nem bukik - szerintünk szoros csörte lesz, amiben bőven benne van az X, így ezt a ritkán látható fogadást húzzuk be.

{"headTitle":"Hertha BSC-Hoffenheim","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-02 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen - Hoffenheimnél a tét visszajár","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3903613] 2022-10-02 15:30:00 Hertha Berlin - Hoffenheimx;