Női kézilabda

Ugyanarra éri meg fogadni a magyar válogatott meccsén!?

A csütörtöki döntetlen után szombaton ismét egymásnak feszül a szlovén és a magyar női kézilabda-válogatott.

A csütörtöki, celjei, 22-22-es döntetlent követően szombaton is megmérkőzik Szlovénia és Magyarország női kézilabda-válogatottja, a felek ugyanakkor ezúttal Ljubljanában csapnak össze. Ahogy az első meccsen, úgy ezen is a mieinket hozták ki esélyesebbnek a fogadóirodák, ugyanakkor ezúttal már átlagosan 1.65-szörös pénzt kínálnak sikerünkre háromesélyben.

Vajon ezúttal mire mennek lányaink a szlovénokkal? - Fotó: mksz.hu

Csapathírek

Sok technikai hiba jellemezte a hétközi meccset (a mienknél Tóth Nikolett, Helembai Fanny, Kovács Anett és Pásztor Noémi nem szerepelt), amely meglepően kevés gólt hozott (igaz, mi ennek roppant mód örültünk), viszont nagy volt a küzdelem a pályán. Az első félidőben hol itt, hol ott volt az előny, viszont a játékrész zárórészét elszúrtuk, aminek köszönhetően a szlovénok 12-9-es előnnyel vonulhattak pihenőre.

A második felvonásban a házigazda őrizte előnyét, majd a magyar csapatnak sikerült egyenlítenie és fordítania. Azonban a hajrában úgy tűnt, hogy a hazaiak bezsebelik a sikert, hiszen 65 másodperccel a vége előtt még két góllal vezettek, ám Fodor Csenge ezen rövid intervallumban kétszer is betalált, így végül 22-22-es döntetlennel zártak a felek.

A magyar válogatottban Klujber hat, Lukács Viktória négy gólt lőtt, Szikora Melindának pedig 15 védése volt. A szlovénoknál Tjasa Stanko és Tamara Mavsar is öt találattal zárt.

A magyar női válogatott kerete a Szlovénia elleni páros meccsre:
Kapusok: JANURIK Kinga (FTC-Rail Cargo Hungaria), SZIKORA Melinda (SG BBM Bietigheim, német), TÓTH NIKOLETT (KÖFÉM SC)
Jobbszélsők: FALUVÉGI Dorottya (Győri Audi ETO), GYŐRI-LUKÁCS Viktória (Győri Audi ETO), KOVÁCS Anett (FTC-Rail Cargo Hungaria).
Jobbátlövők: HORNYÁK Dóra (DVSC Schaeffler), KLUJBER Katrin (FTC-Rail Cargo Hungaria), PLANÉTA Szimonetta (DVSC Schaeffler).
Irányítók: KUCZORA Csenge (Praktiker-Vác), VÁMOS Petra (DVSC Schaeffler).
Beállók: BORDÁS Réka (DVSC Schaeffler), HELEMBAI Fanny (Praktiker-Vác), PÁSZTOR Noémi (Motherson-Mosonmagyaróvári KC), FÜZI-TÓVIZI Petra (DVSC Schaeffler).
Balátlövők: HÁFRA Noémi (Odense, dán), KÁCSOR Gréta (DVSC Schaeffler), SZÖLLŐSI-ZÁCSIK Szandra (FTC-Rail Cargo Hungaria).
Balszélsők: FODOR Csenge (Győri Audi ETO), MÁRTON Gréta (FTC-Rail Cargo Hungaria).

Összejött tehát az, amit Golovin Vlagyimir mester szeretett volna, szoros, végletekig kiélezett találkozót sikerült játszani, ugyanakkor a győzelmünk elmaradt.

"Volt néhány kiemelkedő teljesítmény a csapatunkban, azonban összességében tudásunk alatt játszottunk. A mérkőzés jól tükrözte, hogy öt hónappal ezelőtt készültünk utoljára együtt a csapattal, leginkább védekezésben hiányzott az összhang" - idézi a magyar szövetség honlapja Golovin Vlagyimir szövetségi kapitányt.

A szakvezető kiemelte Szikora Melindát, mert a találkozó több pontján is az ő védéseivel tudták tartani a tempót az ellenféllel. Golovin hozzátette, örült, hogy nem adták fel a játékosok, és egészen a mérkőzés végig küzdöttek.


>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


Mire érdemes fogadni?

A csütörtöki volt a két csapat 16. egymás elleni mérkőzése, eddig 13 magyar siker mellett háromszor született döntetlen, avagy veretlenek vagyunk még a szlovénokkal szemben. Ha viszont szombatra nem sikerült javulnunk, akkor könnyedén lehet, hogy nyugati szomszédunk megszerzi első sikerét ellenünk...

Kimenetelre nem fogadnánk, egyik irányba sem, még hendikeppel sem, viszont gólokkal ezúttal is lehet keresni szerintünk. Az első meccsen 54,5-nél kevesebb gólszámra tippeltünk, ami jött is, kereken 10 találattal vertük meg a bukmékereket. Némi meglepetésre ezúttal is 54,5-nél húzták meg az egál line-t a fogadóirodák, ami abból a szempontból érthető, hogy az ilyen típusú duplameccsekben azért benne van a rizikó, hogy a második ütközeten az elsőnek a szöges ellentéte lesz. Azonban mivel mindkét oldalon a védekezés gyakorlása lesz a cél hétvégén is, így szerintünk ezúttal is beférhetnek 54,5 gól alá a felek. 

{"headTitle":"Szlovénia - Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-01 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 54,5 gól","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}