Kézilabda

Meg tudja cibálni az oroszlán bajszát a Fradi?

  • Tomihmv

A fogadóirodák szerint nem, hiszen esélyt sem adnak a Ferencvárosnak Szegeden...

Pénteken és szombaton kerül megrendezésre a férfi kézilabda NB I ötödik fordulója, amelynek rangadóját Szegeden játsszák, ahova a Ferencváros utazik. A fogadóirodák szerint ugyanakkor csak és kizárólag a különbség lehet a kérdés, átlagosan ugyanis mindössze 1.03-szoros oddson lehet a Tisza-partiak győzelmére fogadni, a hendikephatárt pedig 8,5-nél húzták meg...

Mi lesz veled, Szeged? - Fotó: facebook.com/pickhandball

Csapathírek

Pedig a Szeged nincs igazán kirobbanó formában. Az NB I-ben hozta eddig ugyan a kötelezőket, hiszen a Budakalászt 15-tel, a Ceglédet 14-gyel, a Balatonfüredet egy remek kezdést követően 9-cel verte odahaza, legutóbb pedig Dabason győzött 11 találattal egy gyengécske első félidőt követően.

A Bajnokok Ligájában viszont a Barcelona, Nantes duót követően csütörtökön Kielben is veszített Juan Carlos Pastor alakulata, jövő csütörtökön pedig újabb kemény vár az együttesre, hiszen a jó erőkből álló Aalborg látogat majd a Pick Arénába a sorozatban.

A németországi meccsről esik be tehát a szegedi alakulat a szombati ütközetre, arról nem is beszélve, hogy Bánhidi sérülés miatt nem tudott pályára lépni Kielben, s minden bizonnyal szombaton sem fog, így pedig háromra nőtt hiányzóik száma (Mackovsek és Stepancic még a két kimaradó).

A Ferencváros a nyáron egyértelműen acélosodott, köszönhetően többek közt Lékai, Balogh és Borbély megszerzésének. Ugyanakkor a rangadókon nem teljesített jól, hiszen az NB I-ben 37-30-ra kapott ki az egyre erősebb Tatabánya otthonában, míg kedden 33-31-es vereséget szenvedett a Steaua Bukarest ellen az Európa Liga csoportkörébe jutásának odavágóján. Igaz, utóbbi meccsen Lékai és Bognár betegség miatt nem utazott el, így az irányító poszton a mindössze 18 éves Csörgő szerepelt, aki viszont parádésan teljesített, ugyanis nyolc gólt szerzett.

Ezen eredmények mellett ugyanakkor az EL-ben a Nagybányát oda-vissza magabiztosan legyőzte, szintúgy, mint a bajnokságban a Dabas vagy a Gyöngyös együttesét.


>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


Mire érdemes fogadni?

Nem vitás, ennek a meccsnek egyértelműen toronymagas favoritja a sokkal erősebb és minőségibb játékoskerettel rendelkező szegedi csapat. Azonban a hiányzóit figyelembe véve, továbbá, hogy három nap alatt második mérkőzésére készül, nincs formában, s csütörtökön egy jóval fontosabb találkozó vár rá, akár egy szorosabb összecsapás is kialakulhat a felek közt, pláne, hogy a Fradin abszolút nem lesz teher. Viszont a fővárosiakra is vár kedden egy kőkemény nemzetközi csata, amelyen a tét ugye a csoportkörbe való jutás lesz, ami egyértelműen jóval fontosabb számukra, mint ez a találkozó.

Avagy egyik félnek sem hiányzik ez a találkozó, de ugye le kell játszani, így pedig szerintünk az underbe lehet érdemes fektetni, pláne, hogy az egál határt 63,5-nél húzták meg a fogadóirodák, amelyet tavaly egyszer sem csináltak meg a felek (a fővárosban 62, Szegeden 58 gól született).

{"headTitle":"Pick Szeged - Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-01 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 63,5 gól","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}