Bundesliga

Ujjgyakorlat vár a Lipcsére, profitáljunk hát a meccsel

  • gb1

A Rose-éra remekül indult, aztán gyorsan kiderült, hogy sok munka vár még a Bikák új mesterére.

Kattints a képre és próbáld ki a Bankobetet!

A Bundesliga 8. körének szombati játéknapján az egyik fő kérdés, hogy az Union Berlin meg tudja-e tartani listavezető helyét, de vannak itt még egyéb finomságok is. Mint tudjátok, előszeretettel foglalkozunk a három magyar válogatottat is felsorakoztató Lipcse sorsával, amelyre nagyon ráférne egy lélekemelő, tükörsima siker. A csapat ugyanis két vereség után ment a válogatott szünetre, a folytatásban azonban a tök utolsó Bochumot fogadja, nem véletlen, hogy győzelme csak 1.25 körül fizet.

3903608

Csapathírek

A Bikáknál, mint az emlékezetes, kivágták a tavaly még sikeredzőként ünnepelt és Német Kupát nyert Tedescót és helyére Marco Rose érkezett. Rose névjegyét még a Salzburgnál tette le, itt viszont jóval nagyobb fába vágta a fejszéjét, ugyanis a cél az, hogy BL-helyre kormányozza a jelenleg csak 12. Lipcsét. Első bajnokiján volt csapatával, a Dortmunddal nézett farkasszemet, amelyet 3-0-ra vert, ám a következő körben ugyanilyen arányban égett meg másik exklubja, a Gladbach ellen. Az 50-50-es mérleget a BL-ben, a Real Madrid otthonában elszenvedett vereség rontja le, a sorozat címvédője ellen ugyan nem volt túl sok esélye Gulácsiéknak, de azért 80 percig jól állták a sarat.

Tudtad? Timo Werner 168 tétmeccsen 99 gólt vágott a Bikák mezében, bár visszatérése óta csak 1-szer volt eredményes!

A Bochumnál is új fejezetet nyitottak a szezon korai szakaszában és kivágták Butscher mestert, helyére pedig az 54 éves Thomas Letsch érkezett, aki legutóbb a holland Vitesse sorsát egyengette. Helyzete aligha könnyű, ugyanis újdonsült csapata 7 forduló alatt mindössze 1 pontot szedett össze, de azért van mutató, amiben élen jár. Ez a kapott gólok, amiből már 19 áll a csapat neve mellett, erre sem lehetnek túlzottan büszkék... Az is elég vészjósló, hogy eddig 7 alkalommal néztek farkasszemet a Lipcsével és mind a 7 alkalommal elhasaltak, az utóbbi 2 élvonalbeli és 1 Német Kupa-meccsen mind nullára nyertek ellenük Szoboszlaiék.

[3903608] 2022-10-01 15:30:00 RB Leipzig - Bochumx
Tudtad? A tavalyi Bundesliga-szezon legjobb játékosának választott Nkunku fél lábbal már a Chelsea-ben van - a hírek 60 millió euró körüli átigazolási összegről szólnak!

Mire érdemes fogadni?

A Lipcse bukdácsolásában nagy szerepe van a formán kívüli Wernernek - érdekesség, hogy a támadó a jelenlegi Bundesliga-mezőnyből csak a Stuttgartnak és a Bochumnak nem talált még be. Gulácsiéknak saját közönségük előtt jellemzően jobban megy, még az idényben is veretlenek, de az utóbb 11 Red Bull Arenában lejátszott meccsen egyedül az Union Berlin tudott 3 ponttal távozni.

Mindent összevetve nem látunk okot rá, hogy miért ne próbálhatnánk be akár hendikeppel is a "H"-t, hiszen ennél könnyebb ellenfél nem fog idén szembe jönni a bajnokságban, az önbizalomnak pedig nagyon jót tenne, ha 3 gólig legalább nem állnának meg Orbanék. Mi végül nem a hendit, hanem azt húzzuk be, hogy úgy nyer a Lipcse, hogy már a félidőben vezet.

{"headTitle":"RB Leipzig-Bochum","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-01 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Félidő/Végeredmény - Lipcse/Lipcse","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3903608] 2022-10-01 15:30:00 RB Leipzig - Bochumx;