La Liga

Egy duplázós tippel próbálkozunk a forduló nyitómeccsén

  • mr.blonde

Folytathatja idei remeklését a Bilbao, amely péntek este az újonc Almeríát fogadja a San Mamésben.

Kattints a részletekért!

Két hét szünet után folytatódnak az európai bajnokságok, pénteken pedig egy Bilbao-Almería találkozóval indul a spanyoloknál a hétvége. Az erőviszonyok természetesen a baszkok mellett szólnak, akik idén egyelőre remek teljesítményt nyújtanak, hiszen hat kör után 13 pontjukkal a tabella negyedik helyén tanyáznak. Jóval szerényebben áll az újon Almería, amely 4 pontjával erősen a kieső zónában portyázik. 

3917997

Csapathírek 

Az újonc együttes mindössze egy győzelmet aratott idáig, de már van négy veresége. Ez persze nem feltétlen meglepetés, ugyanakkor nem árt megjegyezni, hogy a keretet hetek óta folyamatosan sérülése sújtják, ami nem könnyíti meg a szakmai stáb dolgát. Marto és Nieto továbbra is maródi, míg Pozo, Melero, Centelles és Milovanovic játéka erősen kérdéses.



>>>Új fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


A Bilbaóban csak Yuri Berchiche és Dani Vivian bajlódik lábsérüléssel, de rajtuk kívül mindenki bevethető, így a válogatottban bemutatkozó Williams fivérek is. Nagy kérdés, hogy mennyit vet ki a két támadóból a válogatott szünet, Inakinak még utazással is jó sok időt kellett eltöltenie, öccsének ebből a szempontból szerencséje volt, hiszen a spanyolok egy hazai meccs után Portugáliában léptek pályára. 

[3917997] 2022-09-30 21:00:00 Athletic Bilbao - Almeriax

Mire érdemes fogadni? 

A bukiknál ennek a meccsnek a Bilbao az esélyese, hiszen átlagosan 1.40 körül mérik a hazait. Ha az idei formát és a tabellán elfoglalt helyezéseket nézzük, akkor ez jogos is. Az Almería 3 mérkőzés óta nem tudott gólt szerezni, ezek alapján mehetne egy hazai hendi is, viszont picit jobban belenézve a statisztikákba az rajzolódik ki, hogy a támadások számával és gólszerzési kísérletekkel nincs gondban az újonc, csak a célzóvíz nem elég. 

Éppen ezért mernénk egy merészet gondolni és szembemenni a piaccal és a "tutinak" kinéző hazai helyett egy mindkét csapat szerez gólt opciót választunk. Erre közel 2.10-es oddsot kapunk, ami már megéri a rizikót. 

{"headTitle":"Athletic Bilbao - Almería ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-30 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"2.08","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3917997] 2022-09-30 21:00:00 Athletic Bilbao - Almeriax;