Tenisz

Miért Fucsovics a favorit ezen a meccsen? Nem értjük...

  • Cesc18

Gyorsan összejött Fucsovics Márton és Gregorie Barrere között a visszavágó, a két játékos ezúttal Orleansban csap össze.

Másfél hete, szeptember 19-én Metzben futott össze a magyar és a francia teniszező, méghozzá a torna selejtezőjének utolsó körében. Akkor Gregorie Barrere elütötte Fucsovics Mártont a főtáblától, ráadásul nem is olyan szoros meccsen, hiszen a 7-5-ös első játszmát követően a másodikat már 6-1-gyel simázta le. 

Egyértelműen gödörbe került a nyíregyházi teniszező, aki ezen a héten már inkább Challenger-tornán lép pályára és próbál önbizalmat nyerni a szezon hátralépő ATP-versenyeire. Nem lesz azonban egyszerű dolga helyt állni az alsóbb szinten sem, hiszen elég erős a mezőny. 

Fucsovics kedden a világranglista-191. Antoine Bellier ellen nyert, de a 2-0 ellenére nem volt ez annyira egyértelmű találkozó. Barrere sikere viszont nagyon is egyoldalú volt, a francia srác 6-1, 6-2-vel mészárolta le az egykori top 30-as Damir Dzumhurt.
 

Mire fogadjunk?


Az előző Fucsovics - Barrere csörtén azt vártuk, hogy a francia megnehezíti a magyar dolgát, de arra nem számítottunk, hogy le is győzi. Most viszont már más véleményen vagyunk, Fucsovics szekere döcög, Barrere viszont jó formának örvend és ahogyan azt már legutóbb is megénekeltük, a hazai srác pont az ilyen fedett pályás tornákon él a legjobban. 

Amiben egyébként Fucsovicsnak előre kellene lépnie, az az adogatása. Nála gyengébb tudású játékosok ellen is megszenved mostanság a saját szervagémeiben, ami azért problémás, mert nincs egy biztos alapja a játékának. 

Mertzben is alig volt Fucsovicsnak olyan adogatójátéka, amikor ne került volna bajba Barrere ellen. A francia viszont alapvetően remekül szervál, Dzumhur ellen például a beütött elsők mögött 90%-ban megnyerte a pontokat. 

Tippünk, hogy a magyar ismét elhasal a francia srác ellen. 

{"headTitle":"Fucsovics Márton - Gregoire Barrere","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-29 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barrere jut tovább","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet