Nemzetek Ligája

Meglepetést szimatolunk a svéd-szlovén találkozón

  • Cipolla

A bent maradás a tét Svédországban, egy triplázót néztünk ki a találkozóra.

A svéd válogatottnak az első körös, szlovénok otthonából elhozott három pont után borzasztóan alakul a Nemzetek Ligája sorozata. Az azóta lejátszott négy meccsen nulla pontot szereztek, így máris a kiesés szélére sodródtak a skandinávok. A szlovénok elleni találkozó esélyesei egyértelműen a svédek, de a rossz forma miatt a vendégek sem sansztalanok.

3784636

Nehéz helyzetben vannak a svédek, miután az előző Nemzetek Ligája-kiírásban még az A-ligában voltak, míg most a B-ligában való maradásáért küzdenek. A mélyrepülésnek pedig nem volt igazi előszele, sőt a vb-pótselejtezőn még sikerült a döntőbe is bejutniuk tavasszal, ahol végül a lengyelek ütötték el őket a katari repülőjegytől. A nyár azonban pocsékul sikerült, amit egy 4-1-es szerb vereséggel folytattak múlt szombaton. Ezzel pedig a tabella végére csúszott vissza a társaság, így a szlovénokkal játszhat egy ki-ki meccset, hogy ki kényszerül a következő kiíráskor a C-ligába játszani.

A szlovénok az első két meccsüket elvesztették, azóta viszont veretlenek, az előző körben pedig a norvégokat is sikerült legyűrniük, így jelenleg két ponttal előzik a svédeket. A szlovén foci az elmúlt években inkább lejtmenetben volt, a csapat legnagyobb sztárja a hálóőr Jan Oblak, de a magyar szurkolók Miha Blazicra is jól emlékezhetnek, aki a Fradiban húzott le jó néhány idényt. A keret szinte teljes egészében a légiósokra épít, akik játéktudásban ugyan elmaradnak a riválisaiktól, de csapategységben most jóval előrébb járnak, mint például a svédek.


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT VALAMINT A 60 INGYEN PÖRGETÉST!<<<


Mire fogadjunk?

A hazaiak számára csak a győzelem elfogadható, azonban annyira mélyen vannak Kulusevskiék, hogy nem tudunk bizalmat szavazni az északiaknak. Lindelöf is megkongatta a vészharangokat, noha válságról nem akart beszélni, de az összhang most nem nagyon van meg a hazaiaknál, amit egy jó állapotban levő szlovén alakulat akár ki is használhat.

Nem értünk egyet, hogy ez a mentálisan mélyen levő svéd gárda ennyivel esélyesebb lenne a szlovénoknál, így egy fogadásépítőt néztünk ki az Unibetnél. A tippünk, hogy nem kap ki a szlovén válogatott, emellett pedig legalább két gólt is látunk, amire triplázót kapunk a bukmékertől. 

{"headTitle":"Svédország - Szlovénia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-27 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő: X2 + over 1.5 gól ","odds":"3.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3784636] 2022-09-27 20:45:00 Svédország - Szlovéniax;