Nemzetek Ligája

Haaland vagy Mitrovics? Az egyikőjük jön az A-ligába!

  • Tomihmv

A norvég-szerb meccs akár jobb lehet, mint a portugál-spanyol, köszönhetően a két gólgyárosnak.

Óriási izgalmak várhatók a B-liga 4-es jelű csoportjában, ahol a két tízpontos, Norvégia és Szerbia egymás ellen dönt az A-ligába való feljutásról Oslóban. Mivel Belgrádban a norvégok nyertek 1-0-ra, így számukra elég az iksz is, míg déli szomszédainknak győzniük kell, ha fel akarnak jutni. Mindezek után a fogadóirodákban teljesen háromesélyes a találkozó, igaz, egy hajszállal azért a skandinávokat hozták ki esélyesebbnek, akikre átlagosan 2.45-szörös oddson lehet fogadni háromesélyben.

3784635

Csapathírek

A norvégok a nyári etapban parádésan szerepeltek az NL-ben, hiszen a szerbeket idegenben, a svédeket pedig oda-vissza legyőzték, míg a szlovénokkal gól nélküli remit játszottak hazai pályán. Azonban szombaton meglepetésre 2-1-es vereséget szenvedtek nyugati szomszédaink otthonában, méghozzá úgy, hogy Haaland góljával náluk volt az előny...

Így az utolsó körben sem lazsálhatnak, minimum egy pontot szerezniük kell. Erre van esélyük, hiszen a válogatott első számú sztárja, bombaformában van, ugyanis

Haaland az utolsó nyolc tétmeccsén rendre betalált, s összesen 13 (!) gólt szerzett, az NL-sorozatban pedig az öt mérkőzésen hatszor (!) köszönt be.

A hazaiaktól egyébiránt a hétvégi együtteshez képest kedden minden bizonnyal csak Thorstvedt marad ki, aki Szlovénia ellen kisárgázta magát és eltiltását tölti majd.

>>>Minden, amit a 2022-es foci-vb-ről tudni kell<<<

[3784599] 2022-09-27 20:45:00 Kosovo - Ciprusx

Szerbia a Norvégia elleni hazai vereséggel kezdte az NL idei kiírását, majd alaposan ráncba szedte magát. Szlovéniát 4-1-re verte otthon, majd Svédországban aratott 1-0-s sikert, s a nyári etapot egy szlovéniai 2-2-vel zárta. Szombaton viszont ismét magabiztos sikert aratott, hiszen 4-1-re tudott győzni a svédek ellen Belgrádban.

A skandinávok szerezték meg ugyan a vezetést szombaton, már a 15. percben, azonban jött Alakeszandar Mitrovics, aki 32 perc alatt (!) klasszikus mesterhármast szerzett, amire még Lukics is lőtt egy gólt, így alakult ki a 4-1-es végeredmény.

A Fulham csatára egyébként Haalandhoz hasonlóan remek formában van,

Mitrovics az idei nyolc tétmérkőzésén kilenc (!) gólnál jár, az NL mostani kiírásában pedig öt meccsen öt gól (!) a mérlege. 

A szerbeknél ugyanakkor több hiányzó lehet szombathoz képest, Szergej Milinkovics-Szavics és Racsics is begyűjtötte második sárgáját a svédek ellen, így eltiltás miatt nem léphetnek pályára.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Mire érdemes fogadni?

Európa, de talán nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy a világ két legjobb formában lévő csatára feszül egymásnak Oslóban, méghozzá egy igazi tétmeccsen. Milinkovics-Szavics nélkül, akit Ivan Ilics pótolhat, talán a norvégoknak van nagyobb esélyük, de nem szabad elfelejteni, hogy egy éve Szerbia Portugáliában nyert meg egy ki-ki meccset, amivel kijutott a világbajnokságra, méghozzá úgy, hogy hátrányban volt, s a mindent eldöntő gólt a 90. percben szerezte, nem más, mint Mitrovics révén...

Mindezek után szerintünk mind, Haaland, mind Mitrovics betalálhat, avagy tényleg nagy esély van arra, hogy a mindkét csapat szerez gólt opció zöldül majd. Ezen ötletek mellett pedig büntetőlapokba lehet érdemes fektetni. A 22bet például kínál egy négytől hatig tartó intervallumot 2.10-szeres szorzóért, ami igen tetszetős, pláne, hogy a spori Antonio Migeul Mateu Lahoz lesz.

{"headTitle":"Norvégia - Szerbia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-27 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Haaland bármikor gólt szerez","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Alekszandar Mitrobics bármikor gólt szerez","odds":"2.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Büntetőlapok száma 4-6 között","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3784635] 2022-09-27 20:45:00 Norvégia - Szerbiax;