Nemzetek Ligája

Ez lehet az utolsó játéknap bundameccse?

A görögök már az előző fordulóban sem törték össze magukat a sikerért. Most sem várunk nagy futballt tőlük.

A C divízió 2. csoportjának másik mérkőzését már górcső alá vettük, és azt is egyértelműen kijelenthetjük, hogy a két találkozó közül a Koszovó-Ciprus ígérkezik kiélezettebb csatának. Már csak azért is, mert a két válogatott reálisan nem matekozhat úgy, hogy Görögország legyőzi Észak-Írországot, még akkor is, ha a hellének 12 ponttal állnak és már biztos feljutók.

3784598

Bár nem játszottak rosszul Tsimikasék a szigetországban, Ciprus otthon tartotta a 3 pontot, megőrizve ezzel reményét a bennmaradásra - pontosabban arra, hogy ne kelljen play-outot játszania első körben Gibraltár ellen. Koszovóban viszont így is underdog a grúz legenda, Temur Ketsbaia csapata, különösen azért, mert egy barátságos döntetlen - gondolataink szerint - kiesést ér majd. De most ne azzal a találkozóval foglalkozzunk, hanem tekintsük át, miért is várunk sablonremit Athénban.

A helyzet egyszerű, bármi is történik Pristinában, ha az északírek pontot szereznek idegenben, fix bennmaradók. A gólkülönbségük ugyanis Ciprusnál sokkal jobb, ha pedig netán Koszovó nem szerez pontot, nála is jobb lesz - vagyis történjen bármi, Saville-ék 1 ponttal boldogok lesznek.

Egyértelmű, hogy hazai pályán nem akar kikapni Görögország, ráadásul Gustavo Poyet még csak ettől az évtől irányítja a görögöket, és ugyan a biztos feljutás már zsebben, azért nem illik otthon kikapni.


🟢 Bet365 bónuszkód és regisztráció 🟢


Mi bízunk az északírekben, elég kemény csapat ahhoz, hogy kivédekezzen egy 0-0-t, ahogyan például tette azon az emlékezetes meccsen az olaszok ellen. Nem biztos, hogy lebeszélt eredményt látunk majd, de a görögök aligha lesznek szupermotiváltak, az északírek pedig saját kezükben tartják a sorsukat.

{"headTitle":"Görögország-Észak-Írország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-27 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pontos végeredmény: 0-0","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen és 2.5 gól alatt","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3784598] 2022-09-27 20:45:00 Görögország - Észak-Írországx;