EXTRA

Ismét Super Boost a Bet365-ön, ne hagyd ki ezt a tippet!

Szalai Ádámra fogadhatunk 8-szoros pénzért, ám ezúttal nem elég egy lövés.

A németek legyőzése mellett hatalmas örömöt okozott nekünk Szalai Ádám, hiszen zöldítette a Super Boostot, vagyis a Bet365 szuper megemelt szorzóját. Pénteken 2.20 helyett 5-szörös pénzért fogadhattunk a Basel támadójának egyetlen kapura lövésére, amely így busás, több tízezer forintos hasznot hozott a fogadóknak. A bet365 ezúttal is kínál egy Szuper Fokozót, mégpedig ugyanúgy Szalaira!


🟢 Bet365 bónuszkód és regisztráció 🟢


Ezúttal a visszavonuló támadótól egy gól szükséges, amelyet így 8-szoros pénzért pakolhatunk meg. Végignézve a többi fogadóiroda szorzóját, a veterán gólvágóra a legmagasabb odds a piacon 4.50, vagyis ez a 8-szoros szám igazán ígéretes lehetőség.

Ezt a tippet tehát nem érdemes kihagyni, és ugyan azt nem várjuk el Ádámtól, hogy ismét egy Puskás-díj-kandidált góllal hozza be a nyereményt, de egy 93. perces büntetőnek 0-1-nél legalább annyira tudunk majd örülni, mint egy félpályás rabonának :)

{"headTitle":"Magyarország-Olaszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-26 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szalai Ádám gólt szerez (Super Boost) - korábbi odds: 4.00","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Szuperfokozók csak új és jogosult ügyfelek számára érhetők el. Max. tét érvényes, csak egyszeri fogadások, elérhetőségtől függően.

bet365