Nemzetek Ligája

Ezt a 7.80-as szorzót kötelező megpróbálni a magyar-olaszon!

Még két perc van hátra a meccsből, a csapatod pedig továbbjutásra áll. Mit teszel ilyenkor kapusként? Húzod az időt.

Már csak néhány órát kell várni a Magyarország-Olaszország Nemzetek Ligája csoportdöntőre, ahol eldől, hogy melyik válogatott jut be a sorozat hollandiai négyes döntőjébe. A magyar válogatott előtt történelmi lehetőség áll, hiszen Marco Rossi csapatának már egy döntetlen is elegendő az első hely megtartásához, míg az Európa-bajnok olaszoknak csak a győzelem jelentené az üdvösséget. 

Éppen ez a ki-ki meccs szituáció adja mostani cikkünk témáját is. Mivel ez az utolsó meccs, innen nincs tovább, vagyis a lefújás után döntés születik a továbbjutót illetően. Ez azt is jelenti, hogy a mérkőzésen egyetlen percig sem lesz olyan eredmény, amely mind a két válogatottnak megfelelne. 

Ez pedig fogadói szempontból is érdekes, hiszen a véghajrához érve az egyik csapatnak az eredmény tartása már fontosabb lesz, mint bármi más.

 

És igen, ez azt is jelenti, hogy az utolsó percek nem biztos, hogy a futballról szólnak majd. A modern fociban már hozzászokhattunk, hogy ilyen esetekben a nyeregben lévő csapat megpróbálja eldugni a labdát, ha ez nem megy, akkor széttördelni a játék tempóját, sérüléseket, görcsöléseket színlelni  vagy kirúgásoknál szimplán időt húznak. 

Ez utóbbinak egyébként Gulácsi Péter is nagymestere, hiszen a magyar válogatott kapusa az angolok és a németek elleni hazai meccsen is besárgult időhúzás miatt. 

 

Egy Gulácsi-lapra 12-13-szoros szorzót kínáltak a bukmékerek, de amíg összeraktam ezt a cikket, addig minden terem kivette a kínálatából ezt az opciót. Reméljük csak ideiglenesen, és hamarosan visszateszik. 

Frissítés: Gulácsi lapot kap piac is felkerült a kínáltba, jelenleg 8.00-as oddson lehet fogadni. 

Persze előfordulhat, hogy nem mi, hanem az olaszok leszünk nyeregben a lefújás előtti percekben. Ebben az esetben az olasz játékosok húzhatják az időt, akár a kapus Donnarumma is, akinek sárga lapjára hétszeres szorzót kínálnak. 

A 22bet-nél fogadhatunk arra, hogy lesz lap, amelyet időhúzás miatt osztanak ki. Ez tágabb értelmezést enged meg, hiszen nem csak a két kapus, hanem mondjuk egy bedobásra készülő játékos is hozzátehet ehhez a fogadáshoz, ehhez képest közel nyolcszoros szorzót kapunk rá. 

{"headTitle":"Magyarország - Olaszország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-26 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sárga lap időhúzásért ","odds":"7.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Donnarumma lapok száma 0.5 felett ","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Gulácsi Péter lapok száma 0.5 felett","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

22bet
[3784563] 2022-09-26 20:45:00 Magyarország - Olaszországx;