Nemzetek Ligája

300, 500 és 1000-szeres oddsok a hétfői magyar-olaszra

Már csak pár óra és kezdődik a sorsdöntő összecsapás, mi viszont továbbra is ontjuk a vonatkozó anyagokat.

Semmi nem lehetetlen, ennyit már biztosan levonhatunk következtetésképp az idei Nemzetek Ligája-menetelésből. Ezt vallja Fiola Attila, a MOL Fehérvár és a válogatott hátvédje is, aki a következőket mondta. "A két Európa-bajnokság, vagy akár a nyári, Anglia elleni győzelem után néha az van a fejemben, hogy ezt már biztosan nem lehet tovább fokozni, de ez a csapat mindig képes újabb és újabb nagy sikereket elérni.”

A pontot az i-re hétfőn tehetjük fel, a csoportelsőségről ugyanis az Olaszország elleni mérkőzésünk dönt. Mint azt már minden bizonnyal mindenki jól tudja, akár egy döntetlennel is megőriznénk vezető pozíciónkat, ezzel pedig jogot formálnánk a sorozat négyes döntőjében való részvételre. A 12. ember ezen az összecsapáson a publikum lesz, a találkozóra minden jegy elkelt, tehát 67 ezer szerencsés fanatikus buzdíthatja majd a helyszínen a Rossi legénységet.

A találkozót már a lehető legtöbb aspektusból körbejártuk, ha esetleg valamelyik anyag elkerülte volna a figyelmedet, kattints ide. Ebben az anyagban pár vad ötletet mutatunk meg, amelyeket népszerű partnerirodánk, a 22bet kínálatából mazsoláztunk ki.

Tudtad? 326-szoros pénzt hozna például, ha Szalai Ádám gólt szerez az első 10 percben, Fiola Attila sárga lapot kap, továbbá mindkét csapat több, mint 4 szögletet végez el!

 

›››A fogadásokat a 22bet Sport/Labdarúgás/UEFA Nations Lague Special Bets fül alatt találod‹‹‹

Szalai nem egy, nem kettő, de nem is három, hanem sokkal több tippötletben helyet kapott, arra azonban érdemes figyelni, hogy például sok helyen ott van Ciro Immobile is, aki kiüli a sorsdöntő meccset.

Szoboszlai neve is sok helyen feltűnik - 501-szeres szorzót érne, ha Magyarország nyer 2-0 arányban, Dominik szerzi az első gólt, több, mint 3 lap, több, mint 12 szöglet esik a meccsen. Ezek persze kamikaze-betek, amik nyílván ritkán zöldülnek, mint a fehér holló, de szó nélkül akkor is nehéz elmenni mellettük...

{"headTitle":"Magyarország - Olaszország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-26 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szalai Ádám gólt szerez az első 10 percben, Fiola Attila sárga lapot kap, mindkét csapat több mint 4 szögletet végez el","odds":"326.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Magyarország nyer 2-0 arányban, Dominik Szoboszlai szerzi az első gólt, több, mint 3 lap, több, mint 12 szöglet","odds":"501.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Magyarország nyer, Szalai Ádám szerzi az első gólt, mindkét csapat több, mint 3 szögletet végez el mindkét félidőben","odds":"1000.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

22bet
[3784563] 2022-09-26 20:45:00 Magyarország - Olaszországx;