Nemzetek Ligája

Ezek a legvalószínűbb végeredmények a magyar-olaszon

  • gb1

Hiába a szenzációs menetelés, a fogadóirodáknál továbbra is underdog a magyar csapat.

A pénteki sikert még mindig emésztgetjük, hiszen tényleg irreális, amit a válogatott művel. Persze a szó legpozitívabb értelmében, az alábbi tabellát pedig szívünk szerint már most bekereteznénk. A cél előtti utolsó pár lépés hiányzik már csak, de könnyen lehet, hogy ez lesz a legnehezebb 90 perc az egész Nemzetek Ligája-csoportkörben, főleg, hogy a tét már az olaszok számára is óriási.

373211

A találkozót már alaposan körbejártuk, szerkesztőink leírták véleményüket, megvizsgáltuk a lapos piacokat, Szalaival is nyernénk újfent, ahogyan közkedvelt partnerirodánk, az Unibet fergeteges üdvözlő bónuszát is figyelmetekbe ajánlottuk. Persze erről a meccsről 13 cikket is lehetne írni, annyi az azt övező érdekesség, ebben az anyagban mindenesetre a pontos eredményekre tekintünk ki.

Az biztos, hogy nem csak a szurkolók, de a szakemberek is igen elismerően nyilatkoznak a válogatottunkról és természetesen Marco Rossi munkájáról egyaránt. Így tett az Azzurri kapitánya, Roberto Mancini is, aki csoportgyőzelem esélyeiről elmondta a hétfői meccset megelőző sajtótájékoztatón, hogy 50-50 százalékot ad a két válogatottnak.

Nyílt csata lesz, simán benne van a döntetlen is. Örülök, hogy sor kerül rá, mert kiváló meccs lesz szép játékkal, a magyarok is mindent meg fognak tenni a győzelem elérése érdekében.

Támadnunk kell, ugyanakkor védekeznünk is, hiszen a magyar válogatott hetvenezer szurkoló előtt biztosan győzelemre fog játszani. Nyugodtnak kell maradnunk. - mondta a korábban a Man Cityt és az Intert is irányító szakember, aki azt is hozzátette, hogy Magyarországon sosem egyszerű játszani.

A bukik is abszolút egyetértenek Mancinival, hiszen bár háromesélyben az olaszok viszonylag nagy favoritok, a pontos eredmények piacán az 1-1-es remire mutatkozik a legnagyobb esély.

Erre kicsivel több, mint 6-szoros pénzt kínál az Unibet, de szorosan követi az 1-0-s vendég győzelem is, amivel viszont elesnénk a csoportelsőségtől és ezzel a rájátszásba való továbbjutástól is. A júniusi, cesenai odavágón 2-1-re maradtunk alul, ez a forgatókönyv most 8.50 megtérülést hozhat, előtte viszont 15 évig nem találkoztak a felek egymással. 


››Fogadj 20-szoros oddson a magyar-olaszra háromesélyben!‹‹


2007 augusztusáig kell visszamennünk az azt megelőző csörténkre, amin még nagyobb underdogok voltunk, mint most mégis 3-1-re legyőztük az olaszokat - egy ilyen eredmény, most nem kevesebb, mint 34-szeres szorzót zöldítene. A pakliban mondjuk sokkal inkább benne van egy 0-0, amire 8-szoros oddson fogadhatunk, főleg, hogy a bukik sokkal inkább várnak undert, mint overt ezen a sorsdöntő összecsapáson.

{"headTitle":"Magyarország-Olaszország - Pontos eredmény","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-26 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1-1","odds":"6.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"0-1","odds":"6.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"0-0","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"0-2","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"1-2","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3784563] 2022-09-26 20:45:00 Magyarország - Olaszországx;
unibet