Tenisz

Logikátlan ez az odds, gyorsan vegyük ki a maradék értéket

  • Cesc18

1996 után újra ATP-tornának ad otthont Szöul, a második játéknapon pedig fel is keltette az érdeklődésünket egy meccs.

Elég jó kis mezőny gyűlt össze a dél-koreai fővárosban, amelynek erősségét jól mutatja, hogy Dan Evans világranglista-huszonötödikként nem fért be az erőnyerők közé. Pedig nagyon jól jött volna a brit srácnak, ha nem kell az első körben, ezáltal kedden pályára lépnie, hiszen szombaton még San Diegóban játszott elődöntőt. 

Evans két héten belül a harmadik földrészen fordul meg, miután a hónap közepén Glasgow-ban játszott a Davis Kupában, majd onnan repült Amerikába, most pedig Ázsiában próbál szerencsét.

San Diegóban első kiemeltként természetesen a favoritok közé tartott és úgy tűnt, hogy a tavaly januári melbourne-t torna után végre újra döntőzni tud egy ATP-viadalon, ám a legjobb négy között esélyesként búcsúzott Marcos Giron ellen. Az elődöntő tehát nem rossz eredmény, de ennél több volt abban a versenyben, így nem a legjobb szájízzel vághatott neki a több, mint 10 órás repülőútnak. 

A dél-koreai tornán ráadásul egyik mumusával, Yoshihito Nishiokával sorsolták össze. 

A két játékos korábban ötször futott össze az ATP Touron és Evans egyszer sem tudta legyőzni a balkezes japánt - idén Washingtonban és Miamiban kapott ki tőle. 

Tény, hogy az idei mindkét csörtéjük nagyon szorosan alakult, legutóbb Washingtonban például 3 óra 35 percen át izzasztották egymást, de Miamiban is döntő szettben nyert Nishioka. 
 

Mire fogadjunk?


A 0-5 és a kevés felkészülési idő tudatában nagyjából 50-50-re adtuk volna ezt a meccset, a fogadóirodák azonban 1.50 körüli favoritnak hozták ki Evanst. A fogadók rá is haraptak a finom falatra és szépen elkezdték leverni a japán szorzóját, ami most 2.30-nál tart. De véleményünk szerint ez is tartogat értéket, még úgyis, hogy Nishioka a US Open előtt kisebb sérüléssel bajlódott, ami miatt tartott egy hosszabb, majd 1 hónapos pihenőt. 

{"headTitle":"Yoshihito Nishioka - Dan Evans","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-27 08:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nishioka nyer","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365