Hathárom

10 éve velünk a leglelkesebb olvasónk, boldog "születésnapot", bjani55!

A fáradhatatlan bloggerünknek a mai napra is akad egy ötlete, de további érdekességeket is olvashattok róla.

2021 januárjában ünnepelte 10. születésnapját oldalunk, a Hathárom, vagyis mostanra már 11,5 éves az immáron sportfogadás-specifikus site. Ez önmagában is nagyon szép kor az internetes tartalomgyártás körében, ám a mi érdemünk eltörpül amellett, hogy a Hathárom közösségének leglelkesebb tagja, bjani55 a magáénak mondhat a mai nappal.

Jani ugyanis napra pontosan 10 éve regisztrált a Hatháromra, vagyis pontosan egy évtizede tagja egyre növekvő közösségünknek. Óriási elismerés számunkra, hogy ennyi idő után is lelkesen osztogatja tippjeit fórumtopicjában, hozzásegítve bennünket 1-1 rendkívül izgalmas tipphez valamilyen eldugott ligából.

Törzsolvasónk szüntelenül keresi az értékes tippeket a világ minden tájáról, például csak az elmúlt napokban Costa Ricából, Kolumbiából, Paraguayból, Boszniából, Bolíviából, Katarból és Jordániából is vadászott ötletet, követői legnagyobb örömére.

Bjani blogtopicja, a Foci tippek innen onnan! immáron több, mint öt éve üzemel, és az érdekesség kedvéért álljon itt néhány statisztika.

  • Ezidáig 8226 komment született a topicban, amelyek összesen 6792 kedvelést hoztak.
  • Jani fórumtopicját a nyitás óta 288 ezerszer nyitották meg a felhasználók.
  • Bjani55 profilját az évek során közel 16 ezer alkalommal nézték meg.

 

Mi nem is nagyon tudunk mást kívánni bjaninak, mint még nagyon sokszor 10 évet, jó egészséget és rengeteg nyerő tippet!

{"headTitle":"Bjani55 mai tippje","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-26 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Al Duhail-Al Doha - Al Duhail nyer","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}