Nemzetek Ligája

Vereséggel búcsúznak az A Ligától Bale-ék?!

  • gb1

Wales nagyon úgy tűnik, hogy búcsút inthet az elit osztály küzdelmeinek. Az utolsó meccs Lewandowskiék ellen jön.

A végső csoportkörre fordulva a lényegi kérdések eldőlni látszanak az A Liga 4-es számú kvartettjében. Ami fix, hogy ha Wales nem győzi le Lengyelországot, akkor búcsút inthet az elit osztálynak, míg Lewandowskiéknak a döntetlen is elég ahhoz, hogy biztosítsák helyüket. Egyik válogatott sincs valami nagy formában, a bukik pedig részben ennek köszönhetően abszolút háromesélyesre hozták ki a találkozót.

3784587

Csapathírek

Robert Page csapata hősiesen küzdött a legutóbbi, Belgium elleni összecsapáson, ahol égül 2-1-re maradt alul. Persze reális esélye nem igazán volt a pontszerzésre, hiszen a világranglista második helyezettje végig uralta a meccset és szinte minden fontos statisztikában az élen végzett. Ez azt jelenti, hogy Bale-ék öt meccsen mindössze egy egységet szedtek össze, mondjuk a vb-re való kijutást meg összehozták, tehát szimpatizánsaik valószínűleg megbocsátanak nekik. Ráadásul még nincs minden eszve, hiszen ha legyőzik a lengyeleket, akkor maradnak az A Ligában, erre pedig minden esélyük meg lehet.

Az odavágót 2-1-re elbukták a walesiek, pedig Williams találatával még vezettek, de a csereként beállt Kaminski és Swiderski góljai megfordították a meccset.

Az a csörte elég kiegyenlített volt, de most is nüanszok dönthetnek majd és immár a közelgő világbajnokság - amelyen mindkét fél érdekelt - is ott motoszkálhat a fejekben. A hazaiak dolgát nehezíti, hogy az eddig is kényszerpihenőn lévő Ramsey és Joe Allen mellé csatlakozott két eltiltott, Mepham és Ampadu is, így Cabango és Morrell várható a kezdőbe.

A vendégeknél nincsenek fontosabb hiányzók, így Czeslaw Michniewicz könnyen lehet, hogy ugyanazt a 11-et nevezi, mint a hollandok ellen. Az volt ugyanis az 52 éves szakember legerősebb felállása, de immár a Fiorentinában légióskodó Szymon Zurkowski is bevethető, miután letöltötte eltiltását.

Lewandowskiék utóbbi négy meccse a hollandok és belgák ellen volt és azt láthattuk, hogy velük nincsenek egy súlycsoportban. Egy pontot azért sikerült csípni még júniusban, Rotterdamban, bár azon a meccsen 2-0-ra is mentek a fehér sasok, de végül 2-2-re végeztek. Wales első körös legyőzése arra lett elég, hogy az utolsó kanyarra fordulva nincsenek győzelmi kényszerben és ez könnyen lehet, hogy a mentalitásukon is meglátszik majd.

[3784587] 2022-09-25 20:45:00 Wales - Lengyelországx

>>> Fogadj a legjobb szorzókon a legszélesebb kínálatból <<<


Mire érdemes fogadni?

A feleket csak hét hely választja el a világranglistán (Wales 19., Lengyelország 26.), de a lengyelek keretértéke lényegesen magasabb (263 millió euró), mint a walesieké (151 millió euró). Az erőviszonyok azért nagyjából kiegyenlítettek, mi döntetlen közeli, szoros meccsre számítunk, de a kimenetelt ezúttal nem bántanánk.

Most egy spéci tippet szemeltünk ki, hiszen nincs nagyon olyan eredmény, amire bármely fél ráülhetne a hajrára fordulva, kivéve persze egy 2-3 gólos vezetést. Ez arra enged minket következtetni, hogy a meccs utolsó 20 percében valakinek muszáj lesz nagyobb kockázatot vállalni, ezért jobb eséllyel esik majd ebben a periódusban találat, mint a találkozó elején.

{"headTitle":"Wales-Lengyelország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-25 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lesz gól a 71. perc után - igen","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3784587] 2022-09-25 20:45:00 Wales - Lengyelországx;