Amerikai futball

NFL-guruk egymás ellen III. forduló - bevállalós és erős tippek!

Megszállott amerikai futball szakértőink, "Nagelb" és "LuckyLuck" minden játékhét vasárnapján összemérik tudásukat.

Túl vagyunk az új szezon alapszakaszának második játékhetén, a srácok közül pedig "Nagelb" került lépéselőnybe, aki a múlt héten sem hibázott, így 2/2-vel áll. A csata folytatódik a harmadik fordulóban is, lássuk, hogy tippmestereink ezúttal mit eszeltek ki!

Nagelb (2/2, +1.63)

Tipp: Kupp elkapásainak száma 8.5 felett @ 2.05   

Egy kicsit bevállalós a tipp, mert 9 elkapás egy meccsen egy elkapótól nem kevés. Na persze ez nem teljesen igaz akkor, amikor Cooper Kupp-ról van szó, aki a történelmi tavalyi szezonja után, idén sem lassít. Ennek legfőbb oka, hogy jelenleg lényegében ő az egyetlen minőségi célpontja Staffordnak. Az eddigi két meccsen összesen 29-szer (!) vette őt célba az irányító, melyekből 24 (!) volt sikeres és mindkétszer hozta a legalább 9 elkapást. Az Arizona LB-sora idén nagyon gyenge és Kuppnak Byron Murphy cornerbackkel szemben is kiváló matchupja van, ezért a rövidebb útvonalakon nem lesz ember aki megállítsa, kedvére égetheti a védelmet. Az egyetlen rizikója a tippnek, hogy a Rams hamar nagy előnyt szerez, és leveszik a lábukat a gázról, ezért nem javasoljuk a házat rátenni, de 2 feletti oddson mindenképp értékét veszünk, ezért nem hagyjuk a kínálatban.

 

LuckyLuck (1/2, -0.13)

Tipp: Sanders futott yardjai 63.5 felett @ 1.90   

Komoly kihívások elé néz a washingtoni védelem a Philadelphia ellen, miután a vendégeknél szárnyal a futójáték, a hazaiak pedig éppen ezzel nem tudtak mit kezdeni az elmúlt hetekben. A Philly két győzelemmel a zsebében érkezett a fővárosba, Jalen Hurts irányító és Miles Sanders futó pedig ihletett formában játszik, ketten együtt már több, mint 300 yardot termeltek. Még idegenben is hat pontos favoritok, ami nem olyan meglepő annak fényében, hogy az egyik legrosszabb futás elleni védelem áll majd velük szemben, tehát minden adott ahhoz, hogy átrobogjanak a Commandersen is. A Washington védelmét ráadásul sérülések is hátráltatják, szóval tényleg csoda lenne, ha meg tudnák fékezni a Philly futójátékát. Sanders 96, illetve 80 yardot hozott az első két játékhéten, nem kérdés, hogy a 63.5-ös line esetében elvisszük az overt. 

{"headTitle":"NFL, 3. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-25 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kupp elkapásainak száma 8.5 felett","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sanders futott yardjai 63,5 felett ","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365