Nemzetek Ligája

Ezt a lapos tippet ne hagyd ki a magyar-olaszra!

  • varin

Nem kell túlbonyolítani, mire is fogadjunk a hétfői sorsdöntő 90 percen.


🟢 Bet365 bónuszkód és regisztráció 🟢


Nagy nap vár a magyar labdarúgásra hétfőn, mi is több cikkben foglalkozunk majd a magyar-olasz meccs kapcsán. Lesznek szerkesztői tippek, nagy oddsos fogadások, egy "Szalai-special" tipp is, ám most még a hét lezárásaként nézzük meg a lapos fogadásokat.

3784563

Gondolataim szerint ugyanis nem érünk rá ezzel a cikkel hétfőig, bennem nagy meglepetést keltene, ha esetleg holnap délután még ilyen szorzón tehetnénk ezt a tippet. Arra voksolunk ugyanis, hogy Magyarország kapja a több lapot, mégpedig ázsiai hendikepes biztosítással, vagyis ha ugyanannyi lapot kapnak a csapatok, a feltett tétünk visszajár.

Ez a +0-s hendikep igencsak baráti ötlet, annak ellenére is, hogy a Nemzetek Ligája csoportkörében a mieink lényegesen kevesebb lapot kaptak, mint a Squadra Azzurra tagjai. Ez azonban egy mindent eldöntő, kulcsfontosságú 90 perc lesz, ahol minden eszköz megengedett lesz majd.

Márpedig mi indulhatunk abból a szempontból, hogy a 0-0 jó eredmény és az olaszoknak kell támadni - ez azt valószínűsíti, hogy elsősorban Nagy Ádáméktól várhatjuk a taktikai faultokat. Jóllehet, Németországban és Olaszországban is például csak 1 sárgát kaptak a mieink, a +0-s hendikep így is nagyon baráti line, amit jelez, hogy az Unibeten például 2.05 körül van a -0.5-ös hendi.

A mérkőzést egyébként a francia Benoit Bastien vezeti majd, a határ pedig 4,5 a lapok számára a Bet365-ön. A 39 éves sporttárs legutóbb egy Wales-Belgium meccset vezetett, ott 4 sárga került kiosztásra, de emellett is eléggé nehézkesnek tűnik az 5 figyelmeztetés az esetében. Bastien az utolsó 10 válogatott meccséből 9-szer underezett, igaz, többször is 4 sárgát osztott ki, vagyis az átlaga egyáltalán nem olyan alacsony.

Mi tehát nem bonyolítjuk a dolgot, maradunk a legtutibb és legerősebb tippnél.

{"headTitle":"Magyarország-Olaszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-26 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország +0.0","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3784563] 2022-09-26 20:45:00 Magyarország - Olaszországx;