Nemzetek Ligája

Hihetetlen, de 51-szeres oddsot zöldíthet a magyar válogatott

  • varin

Ennyit fizetett ugyanis az a forgatókönyv a sorolás után, amelyhez most csak 1 apró pont kéne.

373211

December 20-án írtunk először arról, hogy a magyar válogatott egy brutális halálcsoportba került a Nemzetek Ligájában, az Európa-bajnok olasz csapattal és az elmúlt években egyértelműen az élvonalba tartozó angol-német párossal. Nos, most 9 hónappal később nem azt kell számolgatnunk, hogyan is maradhatnánk bent, hanem azt, hogyan juthatunk a négyes döntőbe. Teljesen szürreális!


🟢 Bet365 bónuszkód és regisztráció 🟢


Ki ne tudná, ehhez egyetlen pont szükséges Olaszország ellen hétfő este, hiszen ebben az esetben az egyetlen üldöző, vagyis az olasz csapat már nem érhetné be Marco Rossi fiait. Noha a bukik szenzációs forma ellenére is underdognak tekintik a magyarokat (közel 5-szörös szorzón is fogadható a "H"), jelzésértékű, hogy a Squadra Azzurrára egy fontos tétmeccsen is 1.88 az átlagodds.

Ez egyébként azt jelenti, hogy mivel nagyjából megegyezik az 1x és a 2-es szorzója, a fogadóirodák most 50%-ot adnak a magyar csoportelsőségre.

Vagyis az odds valahol 1.90-2.00 körül van, ami összehasonlítva a sorsolás utáni számmal, egyenesen sokkoló. A december 16-ai sorsolást követően ugyanis a Bet365 51-szeres szorzóval kínálta a csoportelsőségünket, míg 251-szeres oddson az NL-győzelmet. Noha nyilván még előbbi sincs meg, akik megjátszották ezt a kimenetelt, most kb. 20-22-szeres profiton csücsülhetnek, várva, hogy mit is kezdjenek fogadásukkal.

Hétfőn tehát csoportdöntő az olaszokkal, ahol bár van vesztenivalója Szalaiéknak, valójában a magyar válogatott már akkor is óriási diadalt aratott, ha netán kapna egy ötöst a Puskás-stadionban.

[3784563] 2022-09-26 20:45:00 Magyarország - Olaszországx;