Nemzetek Ligája

Három tippet is hozunk a holland-belga rangadóra!

  • Tomihmv

Ha jók a megérzéseink, akár egy 5.30-szoros szorzót is leakaszthatunk a felek ütközetén!

Vasárnap megkezdődik a Nemzetek Ligája mostani kiírásának utolsó csoportköre, az A-liga rangadóját pedig Amszterdamban vívják, ahol Hollandia Belgiumot fogadja. Az oddsmesterek szerint a hazaiak számítanak esélyesebbnek, igaz, így is átlagosan 2.20-szoros szorzón lehet fogadni sikerükre háromesélyben.

3784586

Csapathírek

A hollandok csütörtökön Lengyelországba voltak hivatalosak, s már a hatodik percben elveszítették Koopmeinerst sérülés miatt. Azonban a 14. minutumban Gakpo megszerezte számukra a vezetést, amelyet a második játékrészben Bergwijn duplázott meg, amivel végül 2-0-ra tudtak nyerni a jobban játszó Tulipánosok. Érdemes megjegyezni, hogy Hollandia kapuját az

a Pasveer védte, aki 38 évesen és 318 naposan debütált a válogatottban!

A kezdőből egyébként meglepetésre Klaasen és Berghuis is kimaradt, igaz, Van Gaal a meccs előtt elmondta, hogy a világbajnokság előtt minél több játékosát szeretné megnézni. A Klaasen helyett kezdő Gakpo gólt szerzett, vasárnap viszont az Ajax játékosa kezdhet. Egyébiránt Frenkie de Jongot és Depayt is sérülés miatt le kellett cserélni, előbbi igen, utóbbi nem játszik hétvégén.

>>>Minden, amit a 2022-es foci-vb-ről tudni kell<<<

[3784586] 2022-09-25 20:45:00 Hollandia - Belgiumx

A belgák Wales legjobbjait fogadták a hét negyedik napján, s végül hozták a papírformát, hiszen 2-1-re tudtak nyerni. Már a 11. percben megszerezték a vezetést De Bruyne révén, amit a 38. minutumban Batshuayi duplázott meg. A második félidőre összekapták magukat a walesiek, öt perccel a kezdés után sikerült szépíteniük Moore révén. A hajrában mindkét fél előtt adódott még lehetőség, de összességében a jobban teljesítő Belgium megérdemelten nyert.

A vendégeknél egyébként a már hétközben sem szerepelt Lukaku aki az egyetlen fontos kimaradó, igaz, a helyén szereplő Batshuayi gólt szerzett Wales ellen.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Mire érdemes fogadni?

Perpillanat Hollandia 13 ponttal vezeti a csoportot, mögötte Belgium 10 egységgel áll. Mivel a felek odavágóját az Oranje nyerte, méghozzá 4-1-re, és azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény számít, ha nem kapnak ki négy vagy több góllal a hollandok, vagy úgy hárommal, hogy a belgák minimum ötöt lőnek, akkor maradnak a csoport élén és bekerülnek az NL négyesdöntőjébe, amelyet éppen Hollandiában rendeznek...

Nem tartjuk valószínűnek, hogy mészárlást tartana Belgium Amszterdamban, viszont mivel presztízsmérkőzésről beszélünk, borítékolható, hogy a vendégek megpróbálnak minden azért, hogy kiénekeljék a sajtot a hazaiak szájából. Így viszont egy nyíltsisakos, támadófocit produkáló mérkőzés van kilátásban (nem mintha alapvetően nem ezt részesítenék előnyben a felek), amelyen jó eséllyel potyoghatnak a gólok.

Ennek fényében pedig több, egészen pontosa három tippünk is van a találkozóra, íme:

{"headTitle":"Hollandia - Belgium","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-25 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét félidőben lesz gól - Igen","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és több, mint 2,5 gól","odds":"1.832","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mindkét csapat 1,5 gól felett szerez - Igen","odds":"5.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3784586] 2022-09-25 20:45:00 Hollandia - Belgiumx;