Nemzetek Ligája

Két tippet is hozunk a horvátok ausztriai vendégjátékára

  • Cipolla

A horvátok a csoportelsőségért, az osztrákok a bent maradásért küzdenek vasárnap este.

A Nemzetek Ligája A-ligájának első csoportja már biztos, hogy meglepetést hoz, miután a francia válogatott nem tudja megnyerni a csoportját. A győztes így a horvát vagy a dán együttes közül kerül ki, amire az előbbinek van jobb esélye, miután saját kezében a sorsa. Az ausztriai fellépés azonban nem ígérkezik egyszerűnek, miután az osztrákoknak is van még tét. A bukmékerek kicsivel a vendégeket favorizálják, de szignifikáns különbség nincs a felek között.

3784520

Finoman szólva nem úgy indult ez az NL-sorozat az első csoportban, ami végül kisülhet belőle! A nyitómeccsen ugyanis a horvátok 3-0-ra kikaptak hazai pályán az osztrákoktól, ezután alighanem kevesen hitték, hogy a déli szomszédunknak ez lesz az egyetlen veresége, míg a sógoroknak az egyetlen győzelmük. Azonban így alakult, a horvátok pedig egy lépésre vannak, hogy bejussanak a jövő nyári négyes döntőbe.

Ausztria háza táján van több probléma a kezdőt illetően. Bár visszatérhet eltiltása után a védelem közepére Kevin Danso, nagy kérdés, hogy játszhat-e David Alaba és Marko Arnautovic. Alaba kiesése mindenképpen problémás, még úgyis, hogy a franciák ellen vele együtt sem volt túl acélos a csapat védekezése. A horvátoknál egyedül Ivan Perisic játéka kérdéses, aki aligha fogja tudni vállalni a játékot, így Orsic szállhat be a helyére.


>>> Fogadj a legjobb szorzókon a legszélesebb kínálatból <<<


Mire fogadjunk?

Bár nevek alapján egyáltalán nem rossz az osztrák csapat sem, mi jelenleg egységesebbnek érezzük a vendégeket. Alighanem az első helyért való küzdelem  komolyabb motivációt jelent, mint a bent maradásért folyó harc, ami ráadásul még akkor sem biztos, ha nyerni tud Ausztria vasárnap este. Ezek alapján két tippet gondoltunk ki erre a csatára.

A fenti okfejtésünkből a +0-ás horvát hendikep logikus lépésnek tűnik, miután a tétünket visszakapnánk döntetlen esetén. A másik tippünk azonban, hogy 9 kaput talált lövés alatt maradnak a felek. Az osztrákok vélhetően kevésbé lesznek pontosak a lövéseikkel, de idegenben a balkániaknak is vélhetően sok helyzetig azért nem fognak eljutni. A tippünk csak akkor lenne vesztes, ha legalább 10 kaput talált lövésig jutnának, ami ugyan a 3-0-ás odavágó alkalmával simán leesett, most meglepődnénk, ha az utolsó körben is egy ilyen találkozót látnánk.

{"headTitle":"Ausztria - Horvátország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-25 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Horvátország +0","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Összes kaput talált lövés: 9 alatt","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet
[3784520] 2022-09-25 20:45:00 Ausztria - Horvátországx