Nemzetek Ligája

Egy erős és egy még erősebb tipp a spanyol-svájcira

  • mr.blonde

Mindkét csapatnak kellene a három pont, de az esélyek azért a spanyolok mellett szólnak.

Az A divízió 2-es csoportjában a spanyol válogatott 8 pontjával áll az élen, megelőzve a 7 pontos Portugáliát, a 4 pontos Csehországot és a 3 ponttal álló Svájcot. Mivel még két kanyar van hátra, még bármi megtörténhet, de a realitások azt mondják, hogy az ibériai csapatok játsszák le egymást között az első helyért vívott csatát. 

A spanyolok szombaton odahaza fogadják a svájciakat, ha pedig érvényesíteni tudják a fogadóirodák által megszabott papírformát, akkor egy lépéssel közelebb kerülnek a négyes döntőhöz. 

3784535

Csapathírek 

A spanyolok egy győzelemmel akár célba is érhetnek, ehhez az is kell, hogy a portugálok kikapjanak Prágában. Luis Enrique keretében egyébként nincs sok meglepetés, a várható felállást tekintve sem kell hatalmas extrákra számítani. A spanyol sajtó szerint Nico Williams bemutatkozása jelentheti a nóvumot, de a kezdőbe a Morata, Olmo, Torres triót várják a támadósorban a hispán lapok. 

A svájci csapatban sincsenek nagy kimaradók, visszatérhet a csapatba ráadásul Denis Zakaria is. Murat Yakin csapata legutóbbi meccsén 1-0-ra legyőzte Portugáliát, a kezdőcsapat pedig nagyon hasonló lesz ahhoz a felálláshoz. Svájcnak a kiesés elkerülése lehet a reális célja, ehhez viszont kellene a pont vagy pontok ezen a meccsen is. 

[3784535] 2022-09-24 20:45:00 Spanyolország - Svájcx

Mire érdemes fogadni? 

Svájc a 2010-es vb óta nem tudta legyőzni Spanyolországot és egy helvét győzelem most is a bravúr kategóriába tartozna. Viszont a svájciaknak most menniük kéne előre, hiszen lépéskényszerben vannak, így kezdeményezőbb hozzáállást várunk, mint azt az oddsok sugallják. 

A spanyol csapatban azért van pár érdekesség, hiszen például Dani Olmo a Lipcsében sérülés miatt heteket hagyott ki, Jordi Alba a Barcában játszik keveset, miközben Pedrit - vélhetően a portugálok ellen ki-ki meccsre - pihentethetik. 

Nem írnánk le a svájci csapatot, de a spanyol válogatott nagy ért hozzá, hogyan intézze el az efféle meccseket, így inkább a végeredményt most békén hagyjuk. 

Két tippötletet viszont a figyelmetekbe ajánlunk, az egyik egy szögletes hendikep Svájcra. A spanyolok nem egy tipikus szögis csapat, szóval Svájc ezen a piacon talán túlságosan is nagy underdog, ezt pedig ily' módon próbáljuk kihasználni. 

A másik tippünk pedig arra vonatkozik, hogy a félidőben valamelyik szövetségi kapitány cserélni fog. Ez az NL azért az ilyen topcsapatoknak a felkészülést is segíti, három nap múlva újabb meccset kell játszani, ráadásul a vb előtt túl sok idő már gyakorolni sincs.  Ez a 1,70-es szorzójú tipp könnyen nyerő lehet ezen a meccsen. 

{"headTitle":"Spanyolország - Svájc ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-24 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szögletek - Svájc +2,5 ","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lesz csere a szünetben - IGEN ","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>> Fogadj a legjobb szorzókon a legszélesebb kínálatból <<<

[3784535] 2022-09-24 20:45:00 Spanyolország - Svájcx;