Sportfogadás

Kaszálás volt a német-magyar - repkedtek a nyertes szelók!

Szalai Ádám nagyon sok pénzt hozott a fogadóknak, mind a góllal, mind egyáltalán már azzal, hogy kaput talált.

Már nem is írnánk igazat, ha azt állítanánk, különösebben meglepetést okozott a magyar válogatott azzal, hogy legyőzte a világbajnoki szereplő Németországot, méghozzá Lipcsében. Marco Rossi csapata ismét rendkívül érett, taktikus játékkal rukkolt elő, amelynek biztos bennmaradást érő 3 pont lett a jutalma. Nem csoda, hogy sok honfitársunk a győzelem mellett nyertes szelvényeinek is örülhetett, így pedig szépen el is árasztottátok a TipPicset a fogásokkal.🟢 Bet365 bónuszkód és regisztráció 🟢


"10-esre jött egy 100-as" - mondhatnánk régi törzstagunk, szattila2 esetében, aki 10-szeres oddson fogadott a magyar csapatra. Ha Kleinheisler a végén berúgja a ziccerét, akkor izgulnia sem kellett volna a korai kifizetés okán, de azért így is nagyon szép fogást eszközölt olvasónk, amelyhez gratulálunk!

 

Nesze,    , itt egy újabb pofon!

Rutinos hathármasok megszokhatták, hogy mindig beszámolunk arról, ha a Bet365 szuper fokozóval tesz ki egy fogadást. Ez azt jelenti, hogy limitált téttel ugyan, de elérhetővé tesznek egy 5-szörös oddsot, amely máskülönben 2 körüli lenne. Ezúttal Szalai Ádámra tehettünk pénzt, tőle egyetlen kaput eltaláló lövés kellett ahhoz, hogy 5-szörös zsetont vehessünk fel a bukitól. Érdekesség egyébként, hogy ez az 5-szörös odds az elmúlt 3-4 alkalommal mindig zöldült, vagyis a buki (számunkra) remek érzékkel választja ki a Super Boostot.

Nos, Szalai finoman szólva is eltalálta a kaput, pályafutása talán legszebb góljával zöldítette a tippeket, nem nagyon találkoztunk ugyanis olyan fogadóval, aki ne tette volna ezt a tippet, amelyről mi is beszámoltunk még időben.

Ráadásul a limit sem volt alacsony, többet 35-40 euróval is tudták tenni a Szalai-lövést, ami nem akárhogy zöldült. Abban csak reménykedni tudunk, hogy a hétfői magyar-olaszra ismét kitalálnak valami izgalmasat a Bet365-nél ;) Íme néhány szépséges szelvény!

 

 

 

bet365