Exkluzív

Így lehetsz Te a legnépszerűbb tippmester!

Több száz taggal oszthatod meg minden nap a tippjeidet saját szobádban. Íme a részletek.

Óriási népszerűségnek örvend a Hathárom és a Logibet közös Discord-szervere, amely közel három éve indult el. Magyarország legnagyobb sportfogadó közössége jelenleg is több, mint 1000 tagot számlál, tematikus csatornáin pedig beszélgethetsz az aktuális BL-nap tippjeiről, kikérheted a teniszguruk tanácsát, illetve profi tippeket is kaphatsz a Logibet tippmestereitől. Most pedig egy újdonsággal is jelentkezünk!

Mi a Hathárom-Logibet közös Discordjának célja?
Célunk, hogy megteremtsünk egy egymást segítő, baráti platformot, ahol minden sportfogadó segítséget kaphat és közösségre lelhet.

Több lelkes tagunk is kért már ugyanis korábban saját szobát, ahol amolyan fogadási blogot vezethet. Ebben a szobában a naplózók bárkivel megoszthatják ötleteiket, tippjeiket, statisztikát is vezethetnek, míg a #blogos-tippek-kibeszélő szobában megvitathatják a tagok az adott eseményeket, szurkolhatnak nekik. Eddig csak kevesen kaptak lehetőséget arra, hogy ilyen módon kitűnjenek, most azonban bárki előtt megnyitjuk a lehetőséget egy saját szobára.

Ha tehát te is szeretnél egy külön fogadási napló szobát a Discordon, nincs más dolgod, mint ráírni az Adminra és néhány órán belül megnyitja neked a naplót.

Így több száz aktív taghoz juttathatod el legjobb tippjeidet minden nap, ha pedig kiemelkedő népszerűségre teszel szert és az eredményeid is jók, akár a Logibet fizetős tippmesterei közé is tartozhatsz!

 

Részletek:
 

  • Saját szobát bárki kérhet az Admintól, bármilyen megkötés nélkül.
  • A szobákban a tagok csak olvashatnak, hozzászólni nem tudnak majd, a tippeket a kibeszélő részlegen tudják megvitatni.
  • A Fogadási blogok kategóriában lévő naplók ingyenes tartalmak, azok nem képezik semmilyen előfizetés részét.
  • Az eredmények hitelességéért a Hathárom vagy a Logibet semmilyen felelősséget nem vállal, az "önbevallásos" alapon működik.
  • Ha egy szoba inaktívvá válik (értsd, 2-3 hétig nincs tipp vagy jelzés, hogy miért nincs tipp), azt töröljük.

 

Hogyan tudok csatlakozni a Discordhoz? 

1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ide kattintva

2. Csatlakozz ide kattintva a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez!

3. Ha akarod, le is töltheted az alkalmazást a gépedre ide kattintva.

4. Ha akarod, le is töltheted a Discordot a telefonodra is az Apps Store-ból vagy a Play Áruházból.