Logibet

Ilyen egy legyőzhetetlen tippmester!

  • Logibet

Amikor már felerősödtek azok a hangok, hogy a SuperTipster gyengélkedik, rátett még egy lapáttal.

Iszonyú ritka eset fordult elő idén nyáron a SuperTipsterrel, a május-június-július időszakot veszteségesen hozta le az algoritmus. Természetesen a profitgarancia értelmében ilyenkor osztogattuk is az ingyenes hozzáféréseket, volt, aki 3 hónapot kapott ingyen, ugyanis az előfizetése időtartama alatt összességében nem tudott nyerni az ST-vel. Ám hogy a SuperTipster mennyire pazarul működik és mennyire "öngyógyító" tud lenni, arról az augusztus és főleg a szeptember szolgál bizonyítékul.


Mit jelent a profitgarancia a SuperTipster esetében?

 

Amennyiben az algoritmus az előfizetés időszaka alatt nem termel profitot, úgy az előfizetőknek a következő időszak ingyenes lesz, egészen addig, amíg nem lesz egy pluszos időszak. Az ST történetében szinte soha nem fordult elő az sem, hogy 3 hónapos ingyenes hozzáférést kellett kiosztanunk, 6 hónapos pedig még soha.


Amíg ugyanis nyáron elégett sajnos 93 egységnyi tét - ami egyébként egyáltalán nem is sok az ST közel 7-es tippenkénti átlagánál -, addig a következő másfél hónapban ennél lényegesen több +187.70 egység profit érkezett. Vagyis az algoritmusnak ismét sikerült bizonyítania, mennyire működőképes és magától állt helyre minden, az elvesztett pénz dupláját sikerült visszanyernünk feleannyi idő alatt.

A SuperTipster annyira erős, hogy még a gyengébb etap sem ártott neki igazán! - íme az elmúlt 12 ónap számai

Ami különösen nagy örömünkre szolgál, az az, hogy a 90%-os promóció alatt rengetegen fizettek elő akciós csomagjainkra, azon belül is a PRO-ra, vagyis nagyon sok új előfizető ismerkedhetett meg a SuperTipsterrel, méghozzá a legjobbkor.

A szeptemberi hónap ugyanis eddig +109.39 egységen áll, ami már 2000 forintos egységnyi tét esetén is 218 ezer forint profitot eredményezhetett.

Tényleg külön örülünk annak, hogy rengeteg olyan ügyfélnek mutathattuk meg, mire is képes az ST, akik vagy nem ismerték a Logibetet vagy pedig más oldalak átverései és hazug statisztikái miatt szkeptikusan álltak magához a tippvásárláshoz is.

Úgy gondoljuk, a Logibet hétről hétre bizonyítja, hogy az egyik legkorrektebb, leghitelesebb és legőszintébb szolgáltatás, amely magyarok számára is elérhető, ha pedig úgy muzsikálnak a tippmesterek, ahogyan szeptemberben, akkor emellé az eredményesség is gyönyörűen társul.

 

>>> Nyerni akarok az algoritmussal, én is kipróbálom a SuperTipstert <<<