Logibet

Ne habozz, ma még lecsaphatsz a 90%-os kedvezményre!

  • Logibet

Szerda este 8-kor zárul a kedvezményes időszak, aki kimarad, lemarad. Ha olcsón kellenek nyerő tippek, ne gondolkozz!

Nem fogunk hazudni, még annál is sokkal népszerűbb a Logibet 90%-os kedvezménye, mint amelyet vártunk. Rengeteg, töménytelen mennyiségű új előfizető csatlakozott aprópénzért a nyerők táborához, emiatt pedig különösen repes a szívünk az eredmények okán. Azonban az akció már csak néhány óráig kihasználható, a kedvezményes időszak ugyanis csak szerda este 8 óráig tart, utána ismét teljes áron lehet előfizetni a Logibetre.

A két csomag közül egyértelműen a PRO a népszerűbb, az előfizetők túlnyomó többsége ennek szavazott bizalmat. És bizony a SuperTipster meg is hálálta a bizalmat, hiszen csak szeptemberben már 90 egység profit felett jár, mindez 13 tippből. Nyilván ilyen tippmennyiségnél még kár bármire következtetni, de azért a 108%-os ROI is nagyon szépen fest.

Az algoritmus szerda estére is kiválogatott két, nagyobb értékkel bíró ötletet, így ma sem maradunk tipp nélkül a SuperTipsternek hála.

Érdemes tehát minél hamarabb csatlakozni a Logibethez és a nyerők táborához, hiszen már csak néhány óráig elérhető a kedvezményes ár!

 

A kedvezmény kizárólag ezen a linken keresztül érhető el!

 

Az előfizetés részletei:

 

  • Az ajánlat kizárólag azoknak szól, akiknek jelenleg nincsen AKTÍV előfizetésük (akár fizetős, akár ingyenes) a Logibeten.
     
  • A 90%-os kedvezmény az 1 hónapos NORMÁL és 1 hónapos PRO csomagra vonatkozik, amelyek ára így 2.99€ és 5.5€ az első hónapban.
     
  • Amennyiben az előfizetés nem kerül lemondásra a Logibet vagy a szolgáltató (Paypal/Skrill) oldalán, az teljes áron újul meg a második hónapban. A megújult előfizetés árát nem áll módunkban visszatéríteni.
     
  • Az előfizetés megújulása bármikor lemondható, ettől még a 30 napos hozzáférés természetesen megmarad.
     
  • Az akciós PRO-csomag előfizetői nem jogosultak a profitgaranciára.
     
  • Az ajánlatban felhasználóként 1 csomag megvásárolható.
     
  • A 90%-os promóció szeptember 7-én este 8 óráig tart (CET).