Bajnokok Ligája

Még az is benne van a pakliban, hogy a Chelsea megég Zágrábban

  • Tomihmv

Nincs jó passzban az angol sztárcsapat, ezt használnák ki a házigazda horvátok.

Kedden elstartol a Bajnokok Ligájának csoportköre, az egyik nyitómérkőzést pedig szomszédunkban rendezik, ugyanis a Dinamo Zagreb a Chelsea együttesét fogadja. A fogadóirodákban a vendégek számítanak az esélyesebbnek, sikerükre átlagosan 1.50-szeres szorzón fogadhatunk háromesélyben.

4010132

Csapathírek

A horvátok remek szezont futnak idáig, hiszen július eleje óta 15 tétmeccset (!) vívtak meg, s mindössze egyen, a Bodö/Glimt elleni BL-playoff odavágón szenvedtek vereséget. A többi találkozón egy döntetlenre mindig jók voltak, így pedig a Horvát Szuperkupát megnyerték, a BL-ben az északmacedón (Shkupi), a bolgár (Ludogorec) és a norvég bajnokot kiejtve bejutottak a csoportkörbe, míg a HNL-t úgy vezetik, hogy a 24 megszerezhető pontból 22-t megszereztek, s a három legfőbb riválisukat (Hajduk Split, Osijek, Rijeka) egyaránt legyőzték.

Noha múlt héten Gojak a Fradihoz igazolt, nem volt alapember a bosnyák válogatott, s mivel nincs sérültje vagy eltiltottja Ante Cacic mesternek, a Dinamo Zagreb a legerősebb kezdőjével léphet pályára. 

[4010132] 2022-09-06 18:45:00 Dinamo Zagreb - Chelseax

A Chelsea folytatta felemás idei produkcióját, azonban szombaton végül csak sikerült megnyernie a londoni derbit a West Ham ellen. A Kalapácsosok a 62. percben szereztek vezetést, majd Tucheléknek sikerült fordítaniuk, ám majdnem buktak két pontot, de Cornet gólját megelőzően szabálytalanság történt, így végül 2-1-re nyertek a Kékek.

A vendégeknél Kanté sérülés miatt biztosan kimarad, de Zakaria és a friss szerzemény, Aubameyang sem biztos, hogy játszik majd, előbbinek még nincs meg a munkavállalói engedélye, utóbbi pedig még alig van pár napja Londonban. Mindemellett a hétvégén jól teljesítő és gólt szerző Chilwell ezúttal kezdő lehet Cucurella helyett, elől pedig Pulisic helyett a szombaton betaláló Havertz kezdhet, középen pedig a Mount-Jorginho duó szerepelhet Kovacic és Gallagher helyett.

Ha most nincs előfizetésed a Logibeten, gyakorlatilag ingyen juthatsz hozzá a nyerő tippekhez!

Az előfizetés a második hónaptól kezdve teljes áron újul meg.

Mire érdemes fogadni?

Az biztos, hogy ráférne a londoniakra egy magabiztos siker, ami akár össze is jöhet, de az előjelek egyértelműen arra mutatnak, hogy kedden is szenved majd a Chelsea. A Dinamonak ugyanis semmi veszítenivalója nem lesz, jó passzban van és ugye hazai pályán játszhat, avagy simán benne van a pakliban, hogy a horvátok megnehezítik az angolok dolgát.

Mindezek után szerintünk kiváló szorzón fogadhatunk a mindkét csapat szerez gólt opcióra. Amire reális esély van, hogy zöldüljön, hiszen a horvátok hazai meccsein a szuperkupa-finálé kivételével rendre ült ez a tipp, az angolok pedig csak az Everton ellen nem kaptak gólt, s mindössze a Leedsnek nem lőttek.

{"headTitle":"Dinamo Zagreb - Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-06 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[4010132] 2022-09-06 18:45:00 Dinamo Zagreb - Chelseax;